Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Organizația PSD Odoreu susține scrisoarea anti-Dragnea

Organizația Comunală Odoreu a PSD, în frunte cu primarul Dumitru Pop, susțin scrisoarea anti-Dragnea.

Redăm, în continuare, poziția liderilor PSD Odoreu:

,,Primarul si echipa PSD Odoreu sustin scrisoarea Anti-Dragnea. Consider ca este momentul sa luam atitudine impotriva unor practici abuzive, care din nefericire sunt savarsite de persoane din conducerea PSD atat la nivel national, cat si judetean.

Scrisoarea prin care sunt adresate mai multe solicitari presedintelui PSD, asumata de lideri importanti ai Comitetului Executiv, este intemeiata. Impreuna cu alti colegi de partid din judetul Satu Mare,ne insusim conținutul acesteia, il aprobam si ne dorim realizarea tuturor punctelor din cuprinsul scrisorii.

Intotdeauna am actionat statutar si responsabil fata de abuzurile si neregulile constatate in partid, printr-o pozitie ferma, directa, prin care am sanctionat de fiecare data orice derapaj politic, exprimandu-ma critic de fiecare data in sedintele de partid.

Din nefericire votul meu si al colegilor mei nu a fost luat niciodata in considerare iar ceea ce este mai grav, este faptul ca nu s-a tinut cont de catre actuala conducere judeteana a PSD, de parerea si experienta mea politica si a altor colegi (primari, consilieri judeteni, consilieri locali) deoarece, pentru cei din conducere au existat intotdeauna alte interese.

Am fost mintiti de catre conducerea partidului inclusiv la ultimul Comitet Executiv Judetean, la care am participat, referitor la protocolul de colaborare cu UDMR, care in realitate nu exista. Ideea negocierii si semnarii acestui protocol a fost lansata de actuala conducere a PSD cu toate ca ulterior ea a fost respinsa public in mai multe randuri de catre reprezentantii UDMR.

Mai grav este faptul ca la propunerea conducerii partidului, dupa cum ne-au obisnuit, (pe langa statut si fara nici o alta justificare), printr-un abuz cu alte cuvinte, a fost reevaluat de catre o parte a CEX-ului judetean al PSD,cel mai corupt om al judetului ( o alta persoana mai corupta nu cunosc),avand in vedere si faptul ca eu personal am fost santajat de catre aceasta persoana. Acestui personaj i-a fost oferit fara prea multe explicatii un loc in comitetul executiv.

Alături de mine este întreaga echipa din Odoreu si-i invit pe toți cei ce simt ca si noi sa ni se alăture. Solidaritatea este motivul pentru care am ales sa ne exprimam public, am ales sa ne solidarizam cu colegii nostri care au hotarat in sfarsit sa spuna lucrurilor pe nume.

Va indemn sa reflectam impreuna la următoarele citate:

,,Una din pedepsele pentru refuzul de a participa la viata publica este aceea ca vei ajunge sa fii condus de inferiorii tai”

,,Pentru ca răul să triumfe, este suficient ca oamenii buni să nu facă nimic”, se arată în postarea publicată pe Facebook de PSD Odoreu.

5 comentarii

  1. M.. E psd Răspunde

    Pana acuma de ce nu ati cerut sa fie demis, sunteti niste hoti cu 2 fete, da stati linistiti, romanii nu va vor vota si o sa dispareti incet din scena politica

  2. Sobi Răspunde

    Asta inseamna sa fi dezinformat si sa nu sti altceva decat sa strigi mui* ca prostu. ….. cei de la Odoreu s-au situat de cativa ani impotriva lui Govor si Dragnea dar nu au avut ce face deoarece Aurelia e fidela lu Liviu… si lojic ca sefu mare trebuie sustinut pana in capat dupa cum se vede.

  3. Otelarul Răspunde

    Hopa! Victoria lui Dragnea coincide cu apusul lui Mitică si al echipei de lingai! Deja Govor isi ascute sabiile si cutitele! Zice-se ca Govor ă jurat in genunchi ca se va răzbuna crunt pe primarul de la Odoreu! Tic, tac!

  4. cetatean Răspunde

    Prietenilor va spun ca sunt apolitic si nu ma intereseaza PSD nici alte partide ca toti sunt jigodii asa ca pleaca unu vine altu dar Mitica nu are nevoie de PSD ,el are o echipa care il sprijina pe el ca persoana,daca maine Mitica iese din PSD in Odoreu nu mai sunt psd-isti. Asa ca Govor poate sa fac ce-i place lui mai mult din genunchi (Otelarule) :)))Tic Tac

  5. Mumu Psd Răspunde

    Pana acum ați tacut ca porcu in cucuruz sunteti cu morcovul in fund ?Ce echipa sunteti ?Sunteti toti o familie sot sotie neamuri aveti cu totii acelasi scop !Si ce cauta duduia directoare a scolii in echipa?locul ei e la scoala oare nu tot politic a fost numita?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.