Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Doliu în presă. A murit cameramanul Florin Cățoiu

Florin Cățoiu, unul dintre cei mai respectați și experimentați cameramani din Satu Mare a murit azi noapte. El se afla la o nuntă pentru filmări iar la un moment dat pur și simplu a căzut de pe scaun. Colegii au încercat să îl resusciteze, au fost chemați medici, dar nu a mai putut fi salvat.

Se pare că Florinache a făcut infarct. El era cameraman la Nord Vest TV, dar filma și la nunți sau evenimente.

PortalSM transmite sincere condoleanțe familiei!

Drum lin, Florinache! Dumnezeu să te odihnească!

12 comentarii

  1. pisti Răspunde

    a stricat si cheful de la Miorita

  2. Un om Răspunde

    Nu ți-e rușine, nesimțitule,……a murit un om. Nu uita că și tu ești nemuritor.

  3. satmarean Răspunde

    Sa fiu eu nesimtit si bou dar daca se intampla la nunta voastra sa resusciteze pe unul ore intregi in sala de nunti cum era? Donati banii de nunta (care mai veneau) pentru inmormantare? Eu sunt mai pragmatic: mortii cu mortii, vii cu vii.
    Toti suntem datori cu o moarte, macar sa nu-i incurcam pe altii.

  4. y Răspunde

    Atunci @sătmăreanule, eu am o recomandare pentru tine. Când vine momentul acela fatidic pentru tine te rog, dar în liniște, să te retragi undeva prin pădure. Ca să nu deranjezi pe nimeni. Știi tu, așa fac și elefanții. De mine poți porni la drum de acum.

  5. satmarean Răspunde

    pai crezi ca familia aduce lautari cand o sa mor? in liniste ma duc:))

  6. satmarean Răspunde

    altul era substratul. m-am referit strict la ghinionul pe care l-au avut amaratii aia care vroiam sa ne distram si ne-a … asta cheful.

  7. Om Răspunde

    Om tanar. Infarct? Dumnezeu sa il ierte.

  8. Medic Răspunde

    @Om, probabil este unul din cei care nu știau că are diabet pentru că nu doare, se poate confunda ușor cu alte boli. Iar în astfel de momente este deja tardiv. Nu este sigur dar poate fi una din cauze. Condoleanțe.

  9. satmarean Răspunde

    Domnule medic, in luna septembrie au murit una de 21 si unul de 24 plus cativa de de pana in 50 de ani. se moare pe capete in satu mare, spitalul si urgentele sunt praf din cauza angajatilor, medicii de familie suna la ambulanta sa scape de pacienti, etc. suntem pe locul 3 la cazurile de cancer, la mortalitatea infantila nu fac astia studii ca ne ducem draq. tare as vrea sa dau exemple dar ii afecteaza pe cei care apeleaza la aceste servicii. plang oameni cand intra si ies din spital, exceptand ciorile care se interneaza in timpul sapatamanii sa le fie bine si sambata si duminica merg acasa. la chirurgie este cel mai mare jeg din tot spitalul cu angajati care ii dor in cur de pacienti dupa ce iau bani de la apartinatori si unde daca iei ceva bacterie esti mort.. problema este fara rezolvare din pacate si spitalul din satu mare este printre ultimele locuri din tara ca si dotare si posturi libere, asa se plang, dar nu vine nici un medic din afara. cand aud de satu mare fug toti care termina facultatea. oare de ce?

  10. mipudeco Răspunde

    Cand oamenii lucreaza ca angajati, se mai fac niste controale medicale: tensiune, glicemie, control oftalmologic etc. Unele ar trebui sa fie obligatorii!! Sa nu le refuzam, pot sa ne ajute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.