Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Exemplu de CURAJ! Un sătmărean a salvat o femeie care era pe punctul de a fi jefuită

În cursul zilei de 18 septembrie, J.A., de 42 de ani, din municipiul Satu Mare, care a observat cum un bărbat i-a sustras prin violență o sumă de bani unei femei, în timp ce se afla pe strada Vasile Lucaciu din municipiul Satu Mare, a intervenit prin protejarea victimei infracțiunii și alertarea organelor de poliție.

,,Gesturile de curaj și moralitate ale cetățenilor, implicarea și interesul manifestat față de semen, care poate fi necunoscut, formează ceea ce numim spirit civic, iar polițiștii sătmăreni apreciază întotdeauna acțiunile de acest gen, cu atât mai mult cu cât ele constituie exemple pentru întreaga comunitate. 

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare adresează mulțumiri domnului J.A. și încurajează cetățenii să ia atitudine ori de câte ori constată o ilegalitate sesizând poliția”, au declarat reprezentanții IPJ Satu Mare.

Sursa – IPJ Satu Mare

4 comentarii

  1. Cetățeanul relaxat Răspunde

    Respect și felicitări!

  2. Tomi Răspunde

    ….dar nu militiei !!

    • Alupigus Răspunde

      Fii sigur ca in rapoarte va scrie ca au imobilizat individul si l-au dus la audieri la politie. Pai de fapt asa a fost, nu? Si se mai mira careva pe aici ca nu apelam la ei. Chiar asa, oare de ce? Bine ca nu deschid dosar pentru cel care l-a prins pentru rele tratamente sau altceva asemanator.

  3. Alex Răspunde

    Dar de ce nu aratati niste poze cu individul acesta? Cum sa te feresti de el daca nu stii cum arata? Daca el nu se sfieste sa fure de la altii de ce sa-i fie protejata identitatea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.