Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Aniversare specială. Femeia salvată din ghetoul de pe Horea trăiește o nouă viață

O zi de naștere înseamnă zâmbete și bucurie și pentru vârstnicii din Centrul Rezident “Lucia”. De această dată, Ileana Ștuț, care a fost cea mai veche locatară a imobilui de pe str. Horea, nr. 6, a sărbătorit împlinirea vârstei de 85 de ani alături de copiii care frecventează Centrul Multifuncțional “Alter Ego”, precum și de celelalte senioare care sunt găzduite de centru.

De asemenea, au ținut să îi ureze ”La mulți ani!” și viceprimarul Doina Feher și directorul Serviciului Public de Asistență Socială Satu Mare, Adrian Bălaj, precum și Mihaela Motoc, președintele Structurii Teritoriale Satu Mare a Colegiului Național al Asistenților Sociali din Romania.

“I-am promis doamnei Ileana Ștuț când s-a mutat aici din imobilul de pe Horea, nr.6, că vom fi alături de ea, așa cum suntem alături și de celelate persoane vârstnice. Mă bucură să văd că există o colaborarea atât de bună între Centrul Rezident “Lucia” și Centrul Multifuncțional Alter Ego”.  Cred că i-am făcut o mare bucurie și cu siguranță ziua aceasta va rămâne o amintire de neprețuit și pentru copiii centrului care învață în acest fel ce înseamnă aprecierea și respectul față de persoanele vârstnice, a declarat viceprimarul Doina Feher.

Oaspeții i-au cântat sărbătoritei tradiționalul ”La mulți ani!”, după care fiecare a servit o felie de pizza și o felie de tort.  De altfel, nu este prima dată când copiii de la Centrul Multifuncțional “Alter Ego” le fac o supriză senioarelor de la Centrul Rezident “Lucia”. Atenția primită și timpul petrecut alături de prietenii mai tineri sunt cea mai mare bucurie a bunicuțelor.

O zi ca și cea de azi trece repede și a fost destul de greu pentru senioare să încheie întâlnirea, mai ales când se deapănă multe amintiri. Din fericire, nu mai este mult până la următoarea întâlnire.

Toate aceste acțiuni sunt posibile datorită implicării personalului de la “Centrul Rezident Lucia” și a partenerilor Asociației ”Iubim Viața”, precum și datorită colaborării pe care Primăria Municipiului Satu Mare o are cu acest centru.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.