Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

FOTO. Caravana SMURD este la Satu Mare. Demonstraţii de prim ajutor

Caravana SMURD „Fii pregătit!” se află la Satu Mare. Salvatorii și-au instalat cortul în parcarea Auchan din Satu Mare!. Primii participanți au asistat deja la demonstrații de acordare de prim ajutor, la prezentări de filme educative și au aplicat chiar ei ceea ce au învățat. Cei mici au primit si diplome de POMPIERI JUNIOR.

Demonstraţiile au loc astăzi până la ora 18,00 iar duminică, 9 septembrie, caravana se va afla în Carei, pe Bd. 25 Octombrie, vizavi de Monumentul Ostașului Român.
Personalul I.S.U. Satu Mare organizează cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență. Cetățenii, copii și adulți, pot afla direct de la paramedici care sunt principalele manevre care trebuie aplicate în vederea acordării primului ajutor medical, ce pot face în diferite situații pentru ajutorarea semenilor până la sosirea forțelor profesioniste.

Cursurile oferite vor include prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România – cutremure, inundații, incendii – și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.