Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

FOTO. Accident mortal în Maramureș. Volvo de Satu Mare decopertat de pompieri!

Accident mortal în Maramureș. O persoană a decedat în urma unui accident care a avut loc în această dimineață pe raza localității Buzești.

Deocamdată nu se știe exact cum, dar un autoturism marca Volvo, înmatriculat în Satu Mare s-a izbit frontal de o autospecială, în urma impactului o persoană fiind încarcerată.

La faţa locului au intervenit pompierii, care au trebuit să decoperteze autoturismul pentru a scoate persoana îcarcerată. Din păcate, aceasta a fost decedată.

O altă persoană a fost transportată la spital.

Vom reveni cu detalii.

Un comentariu

  1. Alex Răspunde

    Vazand filmul accidentului, stai si te intrebi ce-o fi fost in capul soferului autoutilitarei. Sa zicem ca s-a gandit ca poate trece prin intersectie fara sa se loveasca de nimeni, incerc sa raspund la aceasta presupunere. Luand lungimea masinii lovite drept unitate de lungime, aproximez ca au fost 7 lungimi de masina fata de a doua, deci sansa matematica de a lovi pe cineva cu masina era de 1/8 si de a nu lovi era de 7/8. Poate cineva considera ca avand o astfel de sansa poate sa-si riste viata lui si a celui lovit. In realitate in astfel de cazuri se aplica principiile lui Murphy care, in cazul in speta, spun ca daca vei trece pe NeVe prin intersectie sigur vei lovi pe cineva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.