Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Curățenie generală în Satu Mare. Și elevii au adunat deșeuri

Și elevii din Satu Mare s-au alăturat campaniei de curățenie națională. Aceștia au adunat deșeuri în mai multe zone din oraș

Elevii clasei a IV-a de la Școala Gimnazială Lucian Blaga din municipiul Satu Mare, însoțiți de învățătoare, au participat la igienizarea Parcului UFO și a împrejurimilor acestuia.

Copiii au demarat acest proiect cu ocazia campaniei ,,Let’s Do It, România!”.

2 comentarii

  1. NoJohny Răspunde

    Mergeți prin pădurea Noroieni înspre Micula,să vedeți un munte de saci plin cu gunoaie.Problema este că la fel a fost și acu 2 ani.Dun păcate gunoaiele au rămas acolo.Nu a venit nimeni sa le ridice și au fost împrăștiate de câinii hoinari și animalele sălbatice.Dupa o lună era tot acolo gunoiul.Tare mă tem că la fel va fi și acuma.

  2. y Răspunde

    Lăudabil proiectul și este și o chestie de educație civică și de protecție pentru un mediu sănătos pentru copii. Dar …., și aici este un maaare DAR. An de an încă din 2010 strângem gunoaie, ne autofelicităm însă an de an strângem același morman imens de gunoaie în aceleași locuri! Dacă intrați pe site-ul lui Let’s do it! pentru curiozitate vă îngroziți cât se strânge într-o zi! Și asta nu e tot pentru că sunt multe locuri unde nu mai apucă să le strângă, inclusiv în oraș. Eu zic că asta este OK ca și campanie de imagine, acțiune pompieristică, pentru că tot sunt și vor fi indivizi care să se ”îngrijească” să fie material și pentru data viitoare. Dar pentru autorități eu zic că este un mare semn de întrebare și ar trebui tratată problema puțin altfel. Asta dacă vrem să avem o țară ca afară. De nu, atunci ”las’ că-i bine și așa”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.