Ultima actualizare: azi, 18:28

Locale

VIDEO. Trafic sălbatic în municipiul Satu Mare. S-au șicanat în sensul giratoriu de la Burdea

Doi șoferi s-au șicanat în sensul giratoriu. Traficul din Satu Mare demonstrează câteodată că apucăturile sălbatice din spatele volanului nu își fac apariția doar în marile orașe. Un incident de la Burdea arată exact cum se poate transforma traficul sătmărean într-o adevărată junglă.

Concret, șoferul unui autoturism Ford și conducătorul unei autoutilitare s-au întrecut tocmai în sensul giratoriu de la Burdea. Fără să le pese de indicatoare și de ceilalți participanți la trafic care aveau prioritate, cei doi s-au comportat de parcă se aflau într-o cursă fără reguli.

Sursa video – Facebook/Drivers SM

 

8 comentarii

  1. Ghita Răspunde

    Noroc ca nu a venit cineva dinspre Kaufland incadrat pe banda 1 cu dorinta de a merge pe Octavian Goga, o sugea si marele justitiar.

  2. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Îmi pare rău că nu mai e semafor acolo.
    O să mi se zică că se circulă mai fluent acum de când cu sensul giratoriu. Așa este, dar până la un punct, că nu toți conducătorii rutieri sunt de bună credință și unii intră direct în sensul giratoriu deși nu au prioritate.

  3. cârcotaş Răspunde

    Aaaaa….Mircea este pezevenghiul.

  4. Bogu Răspunde

    Ambii soferi au gresit. Cel care filmeaza avea prioritate si nu inteleg de ce a incetinit. In Satu Mare nu se stie circula in sensul giratoriu.

  5. cârcotaş Răspunde

    M-am uitat mai atent de câteva ori.Mircea avea banda liberă dar elementele delimitatoare(?) erau pus pe banda lui.Poate că şi camioneta a intrat pe banda lui Mircea un pic dar nu pare avea intenţie de obstrucţionare.Deci…Primăria!!! vedeţi cei cu benzile respective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.