Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

FOTO. Ei sunt agresorii polițistului din Cămârzana

Polițiștii au identificat doi bărbați, ce ar fi suspectați că au agresat, ieri, un polițist din Cămârzana. Este vorba este Ioan M. (18) și Toader O. (39), ambii fiind din Cămârzana. Cu toate acestea, niciun suspect nu a fost încă reținut.

Reamintim că un poliţist a fost agresat, ieri, la Cămărzana. Un polițist care a mers de urgenţă în localitatea Cămărzana pentru a aplana un conflict a fost lovit cu un pumn în faţă. Totul s-a întâmplat ieri după amiază.

Un apel la 112 anunţa faptul că a izbucnit un scandal între mai mulţi localnici iar la faţa locului a fost trimisă o echipă de de intervenţie. În timp ce încerca să îi liniştească pe localnici, unul dintre poliţisti a fost lovit cu pumnul în faţă. Poliţistul a ajuns la Urgenţe, se pare cu nasul spart.

La faţa locului au intervenit alţi poliţişti. Cazul a fost preluat de un procuror.

9 comentarii

  1. Adinutza Răspunde

    La racoare un pic cu ei.Nu mi se pare normal ca cetatean al acestei tari sa nu ai pic de respect în fața polițiștilor.”In orice pădure exista si uscaciuni” e adevarat,însă noi am devenit total sălbatici,nu mai exista cei 7 ani de acasa,nu ne respectăm,ne omorât între noi,ne batem cu jandarmii,batem politisti(sau ii calcă cu masinile).Nu e ok.In schimb suntem smecheri:ne ia tata cu mama masini tari cu multi multi ca putere (ca doar la 18 ani avem foarte multa experienta),ba mai urcam bauti sau drogati la volan(asta e NOUA MODA)ba mai luam si o “puicuta cu noi….si astupam toate șanțurile sau gurile de canal sau mai grav nenorocim sau omorât oameni nevinovati..Eu cred ca noi oamenii avem o problemă.Ei își fac doar datoria.PACAT CA NU AVEM LEGI SERIOASE SA NU MAI FACĂ NIMENI CE VREA ÎN ȚARA ASTA.

  2. Pavel Răspunde

    Trebuie urgent schimbat Statutul politistului din Romania si autoritatea polițistului si a statului trebuie urgent redobandita. Este incredibil ceea ce se petrece la noi in tara. In nici un stat de drept nu este permis asa ceva.

  3. Jfk Răspunde

    Trei cuvinte….wild wild west

  4. HBC Răspunde

    TARA CONDAMNATA LA MOARTE PLIN CU PUPATOARE DE MOASTE SI OSENI PROSTI
    TOATE EUROPA RADE DE NOI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Eu Răspunde

      Ai grija ce vorbesti pt ca nu toți oseni sunt asa ,prost e ala care îi face prosti pe toti si nu se uita la el cine e

  5. Calin Răspunde

    Urgent politistul trebuie respectat si recapatata autoritatea, precum in Ungaria, Austria, Germania, etc. cum este in tarile civilizate europene, altfel va fi jale !!!

  6. Geo Răspunde

    Nu se mai poate asa ceva ce se intampla lanoi in Romania. E strigator la cer.

  7. Calin Răspunde

    Este inadmisibil asa ceva !!!

  8. Osanu corect Răspunde

    Trebuiau impuscati, ca in America sau in alte state. Futa-i …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.