Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO. Peste 60 de elevi prinși în baruri, în timpul orelor de curs

Polițiștii Compartimentului Proximitate din cadrul Biroului de Ordine Publică Satu Mare au depistat, în această dimineață, peste 60 de elevi ce se aflau înafara școlii, după începerea orelor de curs.

Polițiștii sătmăreni au acționat, în această dimineață, în vederea asigurării unui climat de siguranță publică în incinta și în zona adiacentă a unităților de învățământ și la unitățile de alimentație publică din zona școlilor, pentru prevenirea consumului de alcool, tutun în rândul elevilor.

Cu această ocazie au fost depistați peste 60 de elevi care se aflau în unele unități de alimentație publică după începerea orelor de curs, fiind verificați peste 20 de agenți economici.

14 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Oare cati din cei 60 de elevi figureaza cu absenta la scoala?

  2. Adinutza Răspunde

    ASA ARATA VIITORUL ȚĂRII…NE MIRAM CA PICA PE CAPETE EXAMENUL DE BAC SI ALTE EXAMENE MAI TIMPURII.MEREU SE ARUNCA VINA PE PROFESORI CAND DE FAPT ..ADEVARUL E ALTUL.FACEBOOK,DROGURI,BĂUTURA,COPII FACUTI ÎNAINTE DE 18 ANI…LIPSA COMPLETĂ A EDUCAȚIEI ELEMENTARE DE ACASA,A BUNULUI SIMT SI NEINTERESUL FAMIILOR IN DEZVOLTAREA LOR.VAI DE CAPUL NOSTRU

    • cârcotaş Răspunde

      @Adinutza,corect ce spui dar nu mai scrie cu majuscule pt. că şi asta denotă o chestie de bun simţ.Mai degrabă lipsa lui.Cei care scriu cu majuscule,spun psihologii…dar hai să te las să deduci tu.

    • Dascalu Răspunde

      E jale ce va fi peste cativa ani, astia ni-or castiga noua pensiile???. Pana-i **** Adinuta!!!

  3. Dascalu Răspunde

    Numai bauturi, droguri si tigari toata ziua, vai de viitor !!!.

  4. Geo Răspunde

    Vai de noi va fi cu asa tineret ce are Romania in ziya de azi. Sunt de-a dreptul zero barat, multimea vida, pe langa ca nu vor sa muncesca absolut nimic sunt de-a dreptul pasivi si inconstienti !!!

  5. Gheorghe Răspunde

    Da ce bătrânii sunt mai breji?da pe vremea când eram și noi elevi cum era?….atâta ca atunci nu erau droguri.Și atunci era la fel poate la o scara mai mica.Bătăi, țigări, buli, dezmăț, …Ce sa mai zic de examene ca se copia pe rupte iar la bac se făcea colecta se strângeau bani pentru profesori și supraveghetori. ..a-Ți uitat sau vreți sa va dat niște sfinți numai buni de pus în rama!!!Corupția în societatea românească nu este de ieri de azi….Ea vine hat de demult,nu este inventată de tinerii de azi .Și noi cei mai vârstnici am făcut aceleași lucruri doar ca poate am uitat sau ne prefacem ca sa dam în alții cu vorbe urate.Ce parcă nu știți cum era în colectivele de munca de la marile fabrici unde erau amenajate adevărate baruri în unele secții cu știrea șefilor si unde se bea alcool ,,rupt în doua ”pana când unii au fost duși cu salvarea în coma alcoolica!!!La unio a fost o secretara maritata care s-a ciocanit cu un șef de secție și au rămas cuplați ca a trebuit sa vina salvarea sa-i duca ca și pe doi caini.Da profesori betivi nu erau si atunci?Pfui ce mai beau doi ingineri ca trebuiau dusi acasa in Soarelui cu taxiul iar nevasta unuia care era si ea profesoara la acelasi liceu era suparata foc.Da,da erau dascali si stateau in fata elevilor duhnind a braha ca niste derbedei.Exemplele ar putea continua dar rămâne sa vadă ți fiecare răspunsul SINCER despre ce era și atunci.Sa aveți o zi bună !!

    • cârcotaş Răspunde

      Da Gheorghe,eşti un derbedeu bătrân!Dacă tu scrii ,,a-ţi uitat” cu cratimă e clar că eşti un neşcolit care vrea ,la vârsta bătrâneţii,să-i consumăm poveştile cu titlul de ,,experienţă de viaţă”.

  6. RENTEA Răspunde

    MUNDRIA CENTENARULUI ….BRAVO ROMANIA

  7. Carmen Răspunde

    Inseamna ca profesorul nu stie sa-si predea materia ca elevul sa fie atras la ora,sa fie o placere sa-l asculti.La facultate am avut un Profesor , care a trecut si prin Auschwitz,la cursurile caruia ne au venit numai cei care erau la reanimare,intubati.I-l ascultam cu gura cascata.Nici odata nu a facut prezenta la curs.Stia ca cei care lipsesc,au motive foarte foarte serioase.Era prin anii ’80.

  8. Ardelean Răspunde

    O mai bifat militienii o activitate, or aparut pe sticla, toata lumea multumita la bant, acum se pot retrage la caldurica. Ca doar criminali liberi, talhari, spargatori de case, tigari de contrabanda si alte lucruri serioase nu sunt la noi in urbe. Bravo conducerii noi a IPj…la vorbe sta grozav.

    • Robu' Răspunde

      “O mai bifat” ; “or aparut” !!! Si tu mai mult prin baruri ai stat decat la scoala, frustratule!

  9. Alex Răspunde

    Cata naivitate sa cauti de tanar adevarul vietii intr-un pahar, altii-l cauta o viata-ntreaga in toata lumea si nu-l gasesc.

  10. y Răspunde

    @Alex, eu nu cred, de fapt sunt sigur de asta, că îi f*te grija adevărului absolut. Ar fi bine ca amatorii tineri de fumuri, cafele și tării să fie niște luceferi moderni. Pe ăștia îi doare-n cot de carte, de politică, de viitor sau mai nou de referendum. Apoi să vezi tu lacrimi de crocodil și brekingnius la posturile teve la vară la bac! Și dacă îi întrebi, păi sigur, ei s-au pregătit temeinic, au învățat, dar subiectele au fost grele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.