Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Sătmărean, vedetă în Cluj. O faptă a stârnit reacția internauților

Un sătmărean a ajuns vedetă în Cluj după ce și-a aruncat mizeriile din mașină în timp ce circula pe o stradă din orașul transilvănean. Un alt participant la trafic a surprins momentul și a postat imaginea pe Facebook.

Internauții au reacționat imediat și l-au taxat în mediul virtual pe sătmărean. Mai mult, imaginea a strâns peste 800 de distribuiri.

,,Acest trecător sau nu prin Cluj, lipsit de cei șapte ani de acasă își aruncă mizeriile din căruță pe tăietură Turcului. Va rog faceti-l cunoscut…rușine să-ți fie…toți vrem schimbare, dar schimbarea trebuie să înceapă de la noi, nu să așteptăm să o facă altii pentru noi”, se arată în postarea care însoțește imaginea cu sătmăreanul-vedetă.

6 comentarii

  1. Stan Răspunde

    Dar cine este conducatieul auto respectiv?. Urgent identificarea lui si masuri . Este inadmisibil așa ceva.

  2. Dany Răspunde

    Se numește Stan BOLOVAN și este rudă cu tine.Masuri :îl castram.

    • Bogu Răspunde

      Dany Dany…ei, ei mai baiete….tot mizerabil esti. Nu-l ataca pe Stan ca nu el a aruncat pe geam gunoaie. Eu zic sa-ti faci o scurta corectie prin aplicarea ferma a unei palme si sa nu mai arunci mizeria pe geam.

  3. Ghita Răspunde

    Unde “își aruncă mizeriile”? Nu vad nimic in poza.

  4. SM 0* *** Răspunde

    Conducatorul si proprietarul masinii va decide chemarea in instanta a celui care a pus aceasta postare pe facebook si a tuturor celor care au participat la publicarea unei minciuni inclusiv presa si pesoanele fizice pentru ca nu a aruncat nimic pe geam. Din poze nu se vede acest lucru. Este o campanie mincinoasa care este menita sa dezinformeze si sa il supuna oprobiului public dar pentru care fiecare va da seama exact in masura participarii la aceasta campanie denigratoare mincinoasa.

  5. vio sm Răspunde

    Nu e frumos sa faci mizerie dar la banii dati lor prin Caritas sa ……. undeva.
    Zone locuite de om curate sunt acolo unde sa face curatenie .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.