Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Somații și amenzi. Proprietarii de terenuri, sancționați dur de Primăria Satu Mare

Primăria Municipiului Satu Mare a somat peste 150 de proprietari de terenuri neîntreținute, cele mai multe fiind infestate cu ambrozia.

În ultima perioadă s-au aplicat amenzi în valoare de 29.000 de lei. În urma demersurilor făcute o mare parte dintre proprietari s-au conformat în ceea ce priveşte salubrizarea terenurilor, fiind curățată o suprafață de peste 30 de hectare. Acțiunile de identificare a terenurilor infestate cu ambrozia vor continua și în perioada următoare.

,,Rugăm cetățenii care au cunoștință de zone infestate să ne sesizeze indicând locația exactă, iar dacă au cunoștină și domiciliul proprietarului. Se recomandă smulgerea sau cosirea plantei de pe spaţiile verzi, din faţa imobilelor, a curţilor, grădinilor, terenurilor arabile intravilane. În caz contrar proprietarii sau deţinătorii imobilului/terenului urmează să fie sancţionați cu amenzi cuprinsă între 1.000 și 2.500 lei”, este apelul Primăriei Satu Mare.

3 comentarii

  1. abc Răspunde

    Pe str. Dâmboviței vizavi cu Vila Leon și nu numai, că mai este în zonă și pe la Carrefour în spate sau spre Ostrovului de ex. a crescut ambrosia asta de 1 m pe spațiul verde !

  2. corina Răspunde

    Multumim primariei, gara cfr arata impecabil, sa inteleg ca v-ati facut datoria 😀

  3. Coco carina Răspunde

    Pe strada alba Iulia și în zona sunt multe suprafețe neîngrijite și cu multa ambrozie. verificat și luați masuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.