Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

FOTOGALERIE. Acțiune de dezinsecție în locuințele sociale din municipiul Satu Mare

Primăria Municipiului Satu Mare prin Serviciului Public de Asistență Socială a dispus ca în perioada 10 – 21 septembrie să se desfășoare o amplă acțiune de dezinsecție și deratizare în locuințele sociale și de necesitate de pe străzile Toamnei, Timișului, Târnavei, Zefirului și Ostrovului.

Astfel, miercuri, 19 septembrie, firma de specialitate a deratizat locuințele sociale de pe str. Zefirului și str. Timișului, locatarii fiind rugați să scoată din locuințe covoarele, pernele, precum și alte bunuri, astfel încât acțiunea să fie cât mai eficientă și să fie eliminate eventualele focare de insecte dăunătoare.

De asemenea, persoanelor care stau în aceste locuințe li s-a atras atenția că acțiunile de dezinsecție nu pot fi eficiente dacă nu sunt dispuși să renunțe la lucrurile vechi și la deșeurile pe care le adună în jurul locuințelor.

Serviciul Public de Asistență Socială alături de Poliția Locală organizează periodic acțiuni cu persoanele care depun muncă în folosul comunității pentru igienizarea zonei Zefirului, însă indolența unora dintre cei care locuiesc aici este dusă la extrem.

Conducerea Primăriei este determinată să ia măsuri mai drastice împotriva acelor persoane care refuză să respecte normele igienico-sanitare și nu vor să își facă curățenie în locuințe și în jurul acestora.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.