Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTOGALERIE. Polițiștii sătmăreni s-au alăturat campaniei ,,Let’s Do It, România!”

Polițiștii sătmăreni din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean au răspuns apelului lansat de organizația ,,Lets Do It, România” și s-au alăturat campaniei.

În această dimineață, sâmbătă, 15 septembrie, 12 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au răspuns apelului lansat de organizația “Let’s do it, România!” și au participat la ziua curățeniei.

Polițiștii au fost prezenți în zona din preajma Pieței de vechituri, împreună cu ceilalți voluntari contribuind la un oraș mai curat.

150 de țări din întreaga lume se unesc în cea mai ambițioasă mișcare civică la nivel internațional – World Cleanup Day. Pe 15 septembrie 2018, milioane de voluntari din întreaga lume vor spune „Let`s Do It!” în lupta împotriva uneia dintre cele mai presante probleme de mediu – deșeurile.

România organizează o Zi de Curățenie Națională pentru a șasea oară, după cele 5 acțiuni de succes desfășurate începând cu anul 2010. Let`s Do It, Romania! este cea mai mare mișcare socială din România – până acum, peste 1 400 000 de voluntari au participat la evenimentele Let`s Do It, Romania! și au curățat 18 000 de tone de deșeuri.

19 comentarii

  1. Dacian Răspunde

    Mai bine ocupati-va de atributiile pentru care va platim! In centru nici urma de patrule de politie, singurii care-si fac treaba cat de cat pe linie de ordine publica este politia locala! Spuneti-mi si mie, politia romana ce pazeste????

    • goga Răspunde

      Daca ai strange tu gunoaiele cu siguranta politistii ar avea timp sa se ocupe de alte gunoaie(ca tine)

  2. Driver Răspunde

    Aproape corect zis…
    Niste analfabeti si corupti ambii …si locala si ceea nationala.
    Se angajeaza ptr salar mare ptr care NU trebuie facut nimic.

  3. HBC Răspunde

    macar aici fac ceva …. in timpul serviciului dorm si trage timpu

  4. Cetățeanul relaxat Răspunde

    @Dacian ai respectul meu… ești singura persoană care are bunul simț sa nu conteste evidența..vis a vis de poliția locală! Pentru asta ai fost ,,taxat” deja și numit ,,gunoi”; nici o problemă,iau eu asupra mea,anatema…

  5. Erik Răspunde

    Driver…iar tu ala abuzat de mic in anus cu bastonul politistului…ce ai baiatule cu aceasta categorie de oameni??? Esti frustrast cumva??? Unii au dreptate cand ii apostrofeaza, dar tu baiatule esti penalul penalilor! Iti spun eu, sigur ai fost abuzat in tinerete de aia esti asa idiot…of of, ne miram de tara asta, cum sa nu mearga cum merge cu retardati ca tine baiatule!!!esti o nevertebrata a societatii din pacate, imi e mila de tine…

  6. Altu Răspunde

    Trebuia scoși toți bugetarii că la ce salarii au, multe luate degeaba, să facă și ei ceva. S-a făcut calcul și făcând o medie bugetarii au salarii aproape triple față de privat. Sunt scumpe voturile. Privatilor mai luați-va o slujbă să le plătiți salariile. Apoi jandarmii vă vor mulțumi cum știu ei mai bine

    • Nino nino Răspunde

      @Altu’ Vezi daca ti-ai baut cerneala, acuma sugi la viata si urla frustrarea in tine! Papagalule!

      • Altu Răspunde

        Ai dreptate cei care lucrează cinstit sunt proști in Romania.Traiasca pilele,rudele,spagarii,curvele, ăștia sunt românii adevărați ,inteligenți. Restul care muncesc sunt pleava societății, proștii vostrii. Lasă că în curând se va întoarce roata și vedem care va fi papagalul.

        • Robu' Răspunde

          Aiaiaiii ! Nu te doare frate, atata rautate si frustrare?! Bine a zis ala, nu e nimeni de vina ca ti-ai baut cereneala! Ce roata sa se intoarca, mai naivule? Revino-ti in plm!

          • Altu

            Stai liniștit că se termină banii și apoi vedeți voi. M …ie bugetarii. Toți prostii cu 4 clase și pile sunt bugetari.

      • Altu Răspunde

        Da,sunt frustrat când la sfârșitul lunii dau statului jumătate din salariu să faceți voi burta mare.

  7. Driver Răspunde

    Ptr erik superpolitistul.
    Alupigus.

  8. Eu Răspunde

    Incredibil ce oameni “destepti” se afla sa comenteze…mai bine ar fi mers unii sa dea o mana de ajutor la strans mizeria nu sa vorbeasca doar sa se afle in treaba! Mi scarba….

  9. Unu' Răspunde

    Până la urmă i-a spus careva bietului bărbos din stânga grupului (dreapta pozei!) că a luat mănușile pe dos?

    Chiar așa e, că nu ai nevoie de multă minte să devii polițist?!? Totuși ceilalți 11 sunt OK 🙂

  10. Gio Răspunde

    Bre, dar daca e asa usor la bugetari, la politie, la pompieri sau mai stiu eu unde, de ce nu v-ati anagat bre si voi? 😀

  11. Altu Răspunde

    Nu ne-am “anagat” la buget pt că nu a vrut nimeni să ne “anagheze”. Am vrut să mă angajez dar au spus că la buget se “anagheazea”, și neștiind cu ce se mănâncă asta am spus pas.

  12. mipudeco Răspunde

    Nu e treaba politistilor sa adune gunoaie. Ei trebuie sa dea amenzi si apoi sa caute in lege paragraful cu pricina, ca nu cunosc pe de rost ceea ce trebuie. Pe de alta parte, cum am putea avea totusi un oras curat? Nicicum! Nu se pastreaza bruma de curatenie, iar de cei care ar trebui sa presteze ore intregi pentru banii pe care ii primesc, sa nu vorbim, ca ii trezim din somnul berii.
    Revenind la politisti, poate le aminteste cineva macar de vitezomanii din Satu Mare: masini si motociclete trec adesea in raliu peste tot. Inclusiv pe treceri de pietoni populate.

  13. y Răspunde

    Partea faină este că unde polițaii au strâns gunoaiele am înțeles că e teren privat, ceva italian e proprietar, deci nu este domeniu public. Atunci am aflat și eu când am ridicat problema că de ce nu se face ceva cu zona aia. Mă risc și mai zic că puteau da amendă și pentru iarba pârloagelor, vezi poza 3 și poate 5. Dar se mai poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.