Ultima actualizare: azi, 22:48
Locale

FOTOGALERIE. Primăria Satu Mare a investit 3,4 milioane de lei în şcoli

Primăria Satu Mare a investit 3,4 milioane de lei în renovări, reabilitări  și dotări la școlile din municipiul Satu Mare. Astfel, noul an școlar poate să înceapă în condiții dintre cele mai bune. Primarul Gabor Kereskenyi a verificat personal stadiul lucrărilor şi modul în care sunt respectate termenele prevăzute pentru finalizare.

”Ne-am străduit în ultimii doi ani să investim în reabilitarea și modernizarea unităților de învățământ. Luni, preșecolarii și elevii  din Satu Mare vor începe cursurile în condiții dintre cele mai bune. Proiectele noastre în Educație continuă până în momentul în care fiecare unitate de învățământ din Satu Mare va fi la standardul dorit de către noi toți. Pentru că educația stă la baza unei societăți sănătoase, iar în Satu Mare învățământul este un domeniu prioritar”, a declarat primarul Gabor Kereskenyi.

Suma de 3,4 milioane de lei a fost folosită pentru lucrări de reabilitare a clădirilor, reparaţii branşamente, înlocuire acoperiş, tâmplărie, instalaţii sanitare şi pardoseli, achiziția de diverse bunuri și echipamente. Totodată, acolo unde situaţia a impus, mobilierul deteriorat a fost înlocuit cu unul nou.

Sursa: Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.