Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

FOTO. GREŢOS! Salam cu “ceva” roşu, la un supermarket din Satu Mare

Imagini cu adevărat revoltătoare. Un sătmărean a mers astăzi la un supermarket să își cumpere o rudă de salam. Totul a fost bine și frumos până când a ajuns acasă și a început să taie salamul pentru a mânca.

La un moment dat, din mijlocul salamului a descoperit un fel de gelatină roșie care a început să curgă. Dovada evidentă că mezelurile sunt de fapt niște amestecuri de carne cu tot felul de substanțe.

Imaginea a fost postată pe internet și a stârnit o serie de reacții din partea sătmărenilor.

8 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Nah bine ! Cică ” un sătmărean” la “un supermarket” a cumpărat o ” rudă de salam” .
    A fost odată ca niciodată…. :-))))

  2. ciprian Răspunde

    Articol de rahat…cu ce ma ajuta pe mine ca cetatean acest articol, care-i preventia? Unde s-a intamplat? Care-i firma care a produs salamul, denumirea acestuia…scriem sa ne aflam in treaba, sa umplem o pagina

  3. Rodica Răspunde

    Ca-ntotdeauna , in astfel de situatii , menajam supermarketul si producatorul produsului comercializat , ascunzandu–le identitatea ; la ce naiba mai postati atunci articolul , cand situatii din acestea se-ntalnesc zilnic ,iar majoritatea nici nu le mai baga in seama , de lehamite fata de tot ce se intampla ? Ia faceti-va frumos treaba ( a se-ntelege corect -obiectul muncii) , mergeti pe filiera si prezentati adevarul , conform deontologiei profesionale de care ar trebui sa dati dovada ! In cate situatii s-a autosesizat DSV-ul si OPC-ul si ce masuri au luat ? Nimic , acum avem alta tema …. pesta porcina !

  4. y Răspunde

    Nu este nimic extraordinar. Din păcate. Este doar praful de coșenilă (purece uscat!!!) care se folosește la salam și la mezeluri în general ca să aibă culoare ”comercială”. Nu a mers malaxorul de carne destul. Poftă bună! Și restul mezelurilor sunt la fel fraților numai nu vedeți dar de mâncat le mâncați. E una din motivele pentru care nu cumpăr mezeluri de nici un fel din magazine. Mi le fac eu, nu este mare lucru.

  5. Altu Răspunde

    Ce vină are magazinul? Vinovat este producătorul. Dacă produsul nu este păstrat corespunzător ,da este vinovat magazinul,dar așa ce să facă că nu pot vedea în produs

  6. Italianu' Răspunde

    Ii salam cu gulyaskrem

  7. Salam Răspunde

    Era de la Santec, marca proprie, deci are vina comerciantul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.