Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

Furt în valoare de 27.00 euro, în Austria. Sătmărean, implicat

Un sătmărean, împreună cu un bărbat din județul Sibiu, au furat instrumente muzicale în valoare de 27.000 euro din Austria, dintr-un magazin de specialitate. Aceștia au fost prinși în timp ce încercau vânzarea instrumentelor pe piața neagră.

Șapte instrumente muzicale, din cele 10 furate în luna august, au fost găsite de polițiștii sibieni, marți, în timp ce se încerca vânzarea acestora pe piața neagră, în parcarea Sălii Transilvania din Sibiu. Polițiștii au recuperat instrumentele sustrase, în vederea cercetărilor.

”Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au depistat doi bărbați, unul în vârstă de 27 de ani, domiciliat în județul Satu Mare, celălalt în vârstă de 34 de ani, din Cisnădie, care comercializau 7 instrumente muzicale de suflat, fără documente specifice. În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că instrumentele în cauză ar fi fost sustrase dintr-un magazin specializat în comercializarea de instrumente muzicale din Austria, în noaptea de 22/23 august, prejudiciul reclamat fiind de peste 27.000 de euro”, potrivit unui comunicat de presă transmis de IPJ Sibiu.

Dosarul este instrumentat de IPJ Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Un comentariu

  1. Johny Cash Răspunde

    Bravo măi! Iar ne-ați făcut reclamă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.