Ultima actualizare: azi, 14:38

Locale

ALERTĂ! Două persoane, inconştiente într-o fântână din judeţul Satu Mare

UPDATE, ora 10.35: A fost extrasă și a doua persoană, în stare de inconștiență. Bărbatul, în vârstă de 32 ani, se află în stop cardiorespirator și cu hipotermie. A fost transportat la UPU cu manevre de resuscitare executate în ambulanță.

UPDATE, ora 10.07: O persoană a fost extrasă din fântână. Este conștientă.

Fântâna are o adâncime de 9 metri și diametrul de 1 metru. La o adâncime mai mare de 5 m riscul să nu mai existe oxigen este mare. Probabil cei doi nu au făcut verificările necesare înainte de a coborî în fântână pentru a o curăța.

Două persoane se află în stare de inconştienţă într-o fântână din judeţul satu Mare. Pompierii au fost anunţaţi prin apel 112 despre faptul că două persoane care au intrat să cureţe o fântână din localitatea Pomi nu le-au mai răspuns celor aflaţi la suprafaţă.

La faţa locului se află Două ambulante SMURD (TIM şi EPA), o autospecială de descarcerare grea.

Știre în curs de actualizare…

4 comentarii

  1. veorica Răspunde

    “nu au mai răspuns cu cei aflaţi al suprafaţa“ …………………………………………………………. vi se pare ca suna bine????????

  2. unnnu Răspunde

    inainte sa curati fantana trebe anuntat pompieri si smurd

  3. Alex Răspunde

    Probabil ucigasul a fost bioxidul de carbon, ajuns in fantana prin fermentarea materialului organic din namolul de pe fundul fantanii. Fiind mai greu decat aerul ramane in partea de jos a fantanii, aerul oxigenat asezandu-se deasupra lui. Neintretinand arderea, e clar cum se detecteaza prezenta sa, flacara deschisa se stinge in prezenta lui. Daca se coboara ceva aprins la un capat in fantana si flacara e stinge inseamna ca exista bioxid de carbon acolo si pana ce acesta nu este eliminat nu se poate cobori. Trebuie subliniat faptul ca bioxidul de carbon nu poate fi detectat vizual decat prin efectele lui asupra altor corpuri. In fantani mai pot fi si alte gaze asfixiante, de ex. metanul, la fiecare se procedeaza dupa caz. Nu poti sa cobori orbeste in fantani pana nu verifici ca acest lucru este posibil.

  4. cetatean Răspunde

    Veorico esti fumata ?,, nu le-au mai raspuns celor aflati la suprafata” Asa scrie negru pe alb ! Tu de unde ai citit din stele :))) Cum suna ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.