Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Livratorul Gemelli va fi dat afara. A luat mașina beat, fără acordul firmei!

Livratorul de pizza ce a intrat cu mașina într-o țeavă de gaz va fi dat afară. Potrivit conducerii Gemelli, acesta, fiind beat, a luat mașina, fără acordul firmei, urmând să suporte consecințele faptei sale.

Redăm, în continuare, mesajul integral al conducerii Gemelli:

SC GEMELLI PIZZA E PASTA SRL, prin intermediul acestui comunicat de presa doreste sa isi exprime regretul pentru evenimentul din data de 05.09.2018, ora 03:30 dimineata, produs pe raza mun. Satu Mare, pe o strada din apropierea garii Ferestrau.

Este vorba despre un incident al carui autor este angajatul I.E. , in varsta de 19 ani, inafara orelor de serviciu, conducand autoturismul firmei fara consimtamantul conducerii,nerespectand procedura de predare a autoturismului la sediul societatii la incheierea programului de lucru si totodata aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Tocmai de aceea se vor lua toate masurile necesare posibile ce tin de conducerea societatii noastre,cu scopul evitarii altor incidente,implicit desfacerea contactului individual de munca.

Nu toleram un astfel de comportament si nici nu dorim sa reprezentam un pericol pentru traficul rutier sau sa fim catalogati gresit pentru faptele unor persoane iresponsabile.

NE CEREM SCUZE PUBLIC pentru acest episod negativ si in continuare va asiguram de seriozitatea serviciilor noastre.

Rugam pe aceasta cale satmarenii ,ca in cazul in care observa un comportament neadecvat al livratorilor sa ne sesizeze pe adresa [email protected] sau la tel *8989 pentru a fi luate masurile de rigoare.

Reamintim că livratorul de pizza, fiind băut, a intrat cu mașina într-o țeavă de gaz, riscul unei explozii fiind foarte mare, din cauza pericolului de acumulare a unei pungi de gaz. Cu toate că riscul de a se produce o tragedie a fost foarte mare, nimeni nu a fost rănit. Singurele pagube ale accidentului fiind materiale.

5 comentarii

  1. nemeth Răspunde

    normal ca l a furat :)) altfel nu se va repara masina firmei :)))

  2. abc Răspunde

    Cred că toată lumea își dă seama că e o poveste sforăitoare declarația asta.

  3. Sofer gemeli Răspunde

    Ce poveste?
    Habarnistule.
    Nici nu eram beat.

  4. Hi brother Răspunde

    daca nu beat, un pic drogat

  5. Ghetzu Răspunde

    Comanzi pizza , 0 ora si 15 minute ajunge dupa 3 ore distanta 500 de m super tare Geneli .Ospatari de la gemeli cati stiu ca exista apa dupa ce ies de la toaleta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.