Ultima actualizare: azi, 13:54

Locale

Neglijență sau nesimțire? Pavajul proaspăt, murdărit cu ulei ars!

Neglijență sau nesimțire? Un restaurant a fost amendat de Poliția Locală Satu Mare pentru că a pătat cu ulei ars pavajul din zona Agenției Tarom, a transmis Primăria Satu Mare.

“Pe lângă amenda încasată, s-a dispus ca până miercuri să curețe petele, în caz contrar vor fi aplicate alte amenzi usturătoare.Zona din fața Agenției Tarom a fost reabilitată și acum are o altă imagine, după ce ani de zile a fost neglijată. Ar fi păcat să fie distrusă sau murdărită!”, a precizat Primăria.

16 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Da’ se poate că s-au sesizat și și-au dat seama de unde provine dâra de ulei cu pricina! Aiaiaiaiai!

  2. Cucu Răspunde

    Pentru ce sa il curete? Da bine cu tencuiala de pe casa de “cultura”

  3. Alex Răspunde

    20% neglijenta si 80% nesimtire.

  4. y Răspunde

    Și încă o dată se demonstrează că nu merităm noi un oraș curat și civilizat. Faza asta e un lucru care a observat și primarul, repede a postat și pe fbookul lui ca să demonstreze ce se lucrează pe la ei, dar câte astfel de minuni mai sunt în oraș peste care trecem zilnic! Are dreptate @Alex, este nesimțire crasă indiferent de circumstanțe. Dacă sunt. Eu dacă eram în culpă nu așteptam să fiu urecheat.

  5. ion Răspunde

    Ieri in jurul orei 20 au incercat sa stearga dara de ulei dar nu prea a iesit . Urma tot va ramene. Poate primaria ii va acorda un premiu generos sefului de restaurant pentru opera de arta stradala .

    • y Răspunde

      În momenul în care au pus ”biscuiții” ăștia din beton și deoarece primarul se fălea rău de tot că ”no amu’ vă arăt de vouă votanți ai lui doctoru că se poate face ceva în oraș” și repede a ”negociat” cu prietenul betonar-șef munca asta, eu pun o întrebare. Totuși nu erau necesare să se specifice în caietul de sarcini niște condiții de calitate estetică minime? Ceva rezistență calitativă. Că sindrofiile gen ziua orașului vor mai fi, asta poate fi socotit doar un accident. Vorba lui @Cucu, asta se scoate doar cu ciocanul. Sau le scot de tot și schimbă sau vorba ta @ion, artă stradală și dăm liber la vopsit.

      • Cucu Răspunde

        Uita-te la a doua poza din articol si ai sa veizi ce drept l-au pus!!!
        Asta nu a vazut nimeni cand a facut receptia. Cand va comenta si despre Tarr nu numai de aia din Salaj, Lidl si doi trei ciuri buri poate il voi lua in serios pe primar.

  6. matroz Răspunde

    Eu n-as fi atat de suparat pe un fapt pana la urma practicat in toata zona!Intamplarea afacut sa trec in dimineata primei zile de dupa Partium,prin centru.Aceleasi uleiuri erau prezente ca dupa zilele orasului!Aceeasi Marie …

  7. Ana Răspunde

    “Restaurant” Cinque… Bravo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.