Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Ovidiu Silaghi, numit membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere SIF Transilvania

Ovidiu Silaghi, fostul ministru al Transporturilor, a fost numit membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere SIF Transilvania (Societatea de Investiţii Financiare Transilvania), potrivit unui raport transmis de Bursa de Valori Bucureşti.

”SIF Transilvania informează acţionarii şi investitorii că, în cadrul şedinţei din data de 27 septembrie, Consiliul de Supraveghere, în conformitate cu prevederile art. 1537 din Legea nr. 31/1990, republicată în 2004, cu modificările şi completările ulterioare, a procedat la numirea unui membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere, în persoana lui Ovidiu Ioan Silaghi, de profesie inginer, domiciliat în Satu Mare. Pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a adunării generale ordinare a acţionarilor se va include un punct referitor la alegerea unui membru al Consiliului de Supraveghere”, se arată în raport.

16 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Iar apare ăsta?

  2. Raul Răspunde

    Si asta umbla la dentistul lui dragnea…

  3. cârcotaş Răspunde

    Persoană mai ,,potrivită” nici că se putea.

  4. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Jeguri!!! Sper sa plece toti tinerii din mizeria asta numita România!!!!

  5. Ciocoiu Răspunde

    Ciocoii vechi si noi

  6. Rodica Răspunde

    Lupul , paznic la oi ! Bravo !

  7. Rodica Răspunde

    Pentru cel care s-a turmentat prea devreme , am o intrebare – ce cauti atunci si tu in mizeria asta ( cum o numesti ) ? Din doua , una – ori esti obisnuit doar cu ….mizeria si jegul , ori esti de pensie si n-ai nici o sansa in strainatate ! Ce nu intelegi tu si cei ca tine este un lucru simplu – nu fugind de probleme le rezolvi (le amani doar) ci , dand piept cu ele , tineri , mai putin tineri si varstnici ! Toti , implicandu-ne – fiecare dupa puteri – putem schimba ceva ! E adevarat ca mai mult jeguri ( tot din tine citat) s-au perindat pe la conducerea tarii , dar de aici si pana la a face comparatii de genul tara = o mizerie , e cale lunga ! Spune-mi , ce vina are tarisoara asta ca e populata de oameni ca noi ?

  8. Cetățeanul turmentat Răspunde

    A crezut ca SIF are treaba cu SIFilisul. Poate poate fwte si el ceva prospaturi.

  9. Geo Răspunde

    Iar apare prostalaul asta pe pelicula?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.