Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. TIR răsturnat în șanț, între Odoreu și Băbășești

Un TIR s-a răsturnat, în această seară, în jurul orei 18.00, într-un șanț de pe Drumul Național 19F, între localitățile Băbășești și Odoreu.

Incidentul a avut loc din cauza unei manevre periculoase, realizate de șoferul TIR-ului, în vârstă de aproximativ 30 de ani. Din fericire, în momentul incidentului, nu se afla nicio mașină în zonă.

La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, pompieri și prim-ajutor.

Sursa foto: ObiectivSM

7 comentarii

  1. Satmareanul Răspunde

    Nu e de mirare, desi este indicator cu limitare de viteza pe portiunea aia la ce deformat e drumul si cu masina mica e periculos.

    • Ion Răspunde

      Unde ai vazut tu limitare de viteza pe segmentul ala??? NU EXISTA!!! Eu am urcat cu viteza pe pasaj fara sa cunosc situatia si era sa fac o nenorocire. Pe directia Babasesti-Odoreu, la urcare pe pasaj si in continuare spre nivelul maxim asfaltul este deformat in forma de covata pe partea dreapta, aproape de mantinela si nu poate fi evitat balansul vehicolului. E un pericol nesemnalizat si stiam ca se va intampla ceva rau acolo. baiatul de pe TIR e nevinovat, nu este limitare de viteza si nu te previne nimic de pericolul de pe acel pasaj!!! Sper sa plateasca cine se face vinovat cu adevarat. Sper ca soferul este bine si nu a patit nimic. Bine ca nu a fost ceva mult mai rau pentru ca se putea sa fie… Doamne fereste!

        • Unu' Răspunde

          Aia e pentru bicicliști, babe și căruțe- o să-ți răspundă Ion!

        • Ion Răspunde

          Bun, e o tabla cu 70, eu n-am vazut-o cand am trecut pe acolo… Ai incercat sa mergi cu 70 prin locul ala? Ce zici, cam ce se intampla cu un TIR incarcat daca trece cu 70 pe acolo si intra in balans? Acolo trebuia inchisa circulatia pe sensul de mers si sa se circule pe o singura banda pana la reparare. Trebuia drum cu denivelare si restrictie de 30, cel putin. Dar drumul e bun pana in punctul ala, omul merge cu viteza ca asa e romanul… Si daca romanul e prost si nu respecta semnele, pedeapsa e moartea? Dar daca vine un prost cu viteza (asa cum am intrat eu in surpatura aia) se sperie ca i-o ia masina la stanga si face o manevra de redresare sim intra in cine vine din sens opus si ii omoara si pe aia, nevinovati? Nu ne gandim numai cat ne lasa ochelarii de cal, asa e?

  2. Adinutza Răspunde

    Corect.Denivelarea aia de pe pod e cauza multor accidente care au avut pe pod.Oamenii circulă cu viteză(fiind în afara localitatii)si nu se așteaptă nimeni la denivelarea aceea iar pentru cei care nu cunosc drumul riscul e cu atât mai mare.Cand au reparat podul(drumul SM -Apa)nenorocittil-au lasat asa.Ei trebuie trași la răspundere.. O zi buna

  3. Mircea Răspunde

    Urgent frezare si repararea portiunii de drum !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.