Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Poliţist agresat la Cămărzana. A primit un pumn de la un localnic

Poliţist agresat la Cămărzana. Un poliţist care a mers de urgenţă în localitatea Cămărzana pentru a aplana un conflict a fost lovit cu un pumn în faţă. Totul s-a întâmplat în această după amiază. Un apel la 112 anunţa faptul că a izbucnit un scandal între mai mulţi localnici  iar la faţa locului a fost trimisă o echipă de de intervenţie.

În timp ce încerca să îi liniştească pe localnici, unul dintre poliţisti a fost lovit cu pumnul în faţă.

Poliţistul a ajuns la Urgenţe, se pare cu nasul spart.

La faţa locului au intervenit alţi poliţişti. Cazul a fost preluat de un procuror, localnicul fiind cercetat pentru ultraj.

 

12 comentarii

  1. Antika Răspunde

    A meritat, nu numai el. toti militienii!!!

  2. Ioan Lucut Răspunde

    Mata aia care te-a facut asa retardat merita sa o muiasca rau de tot, plod al.societatii ce esti!!! Cand naiba scapa tara asta de infecti ca tine…?

  3. Garuboz Răspunde

    Greu scapa Ioane ca mama prostilor e gravida mereu.

  4. 007 Răspunde

    Antika,stii ca e foarte greu,nespus de greu, sa fii corect si civilizat, intr-o tara unde de 28 de ani alegem in mare parte, numai hoti,curve si escroci, si in consecinta este imposibil,dar imposibil, sa nu se nasca intrebarea,CE POPOR SUNTEM ?
    Acum e clar de ce parte de pozitionezi si ca atare se pare ca fata de altii…n-ai scapat de efectul legii si de aici ti se trage ,,marea dragoste” fata de oamenii legii.Dar stai linistit, cand o bagi pe maneca,tot la ei o sa apelezi,si atunci sper sa-ti crape obrazul…desigur daca ai si desigur pielea adaptata bunului simt.In rest baiete, in capul tau de anarhist e mult,dar muuuuult vid,aper ca ca stii despre ce fac vorbire ?

  5. Jan Răspunde

    In SUA un astfel de individ era impuscat mortal, pe loc, fara nici o somatie prealabila !
    Probabil si in Franta sau Germania…
    Da nu ne prea plac politistii dar nici nu poti accepta ca politistului sa-i fie frica sa foloseasca arma din dotare cind este atacat de interlopi , ca procurorii pe el o sa-l cam traga la raspundere nu pe interlop.
    Uitati-va ce se intimpla zilele acestea la Bucuresti !

  6. Lili Puttana Răspunde

    Pana in 1989 indivizii violenti, dar ”curajosi”, care carcoteau in fata oamenilor legii,o luau rau de tot pe ”cocoasa”,iar daca aveau tupeul sa reclame,o mai ”incasau” o tura !!Dupa 1989 politicienii ”de top” corupti sau dintre cei care ”sug” voturile prin minciuni au ”marjat” la greu pe umilirea si desconsiderarea oamenilor legii,pentru a-i timora,inducand ideea ca politistii sau jandarmii nu au dreptul sa se atinga de niciun individ, chiar daca acesta comite acte de violenta, iar individul in final se alege cu o amenda care desigur nu va fi platita niciodata,permitandu-le astfel persoanelor violente sa se simta indreptatite la excese !!S-a gresit cand s-a afirmat ca america e tara ”tuturor posibilitatilor” !!Acum in romania e posibil orice !! Jandarmii care au aparat o institutie a statului,atacata de derbedeii care prin violenta incercau sa patrunda acolo,sunt anchetati acum de catre politicienii care ii acuza,paradoxal,tocmai pe ei de violente impotriva acelor derbedei !!Greseala foarte mare este ca s-a permis unor derbedei din politica sa se amestece in actul de justitie !! Presedintele romaniei,fara sa analizeze aspectele care au stat la baza violentelor de la asa zisul protest din 10 august, a cerut procurorului general sa se autosesizeze pentru abuzurile comise de …jandarmi !! Sa intelegem astfel ca presedintele a fost unul dintre organizatorii protestului ?De ce ”a cerut” presedintele procurorului general sa se autosesizeze,cand de fapt acesta,daca considera necesar, trebuia sa o faca fara sa i ”ceara” ??Presedintele s-a amestecat sau nu in actul de justitie ? Ei,de aici porneste toata mizeria,de-aia infractorii din romania sunt ”curajosi”,de-aia exista violente in romania si de-aia niste indivizi care ”ne conduc” isi creeaza imunitati,putand astfel sfida legea,dar si mai rau,inducand ideea ca legile din romania pot fi ”driblate” !!!

  7. 007 Răspunde

    Lili Puttana,oare asa o fi cu jandarmii si politistii ?!Cu unii politicieni e clar…Doar cu un pic de atentie vedeai in unii jandarmi au actionat cu o ura viscerala ,culmea,pentru cei care se predau si nu pentru cei care-i atacau(ex;individul care sare cu piciorul,DE DOUA ORI la un jandarm si NIMIC,ZERO actiune de imobilizare).Ce procedura spune ca atunci cand un cetatean ridica mainele sus, in semn de predare,trebuie sa-l omori in bataie,atentie, indiferent ce nivel de ultraj ar fi facut?Cum ar fi ,de exemplu,ca un politist sa-ti ceara buletinul si tu intrebi pentru ce ,iar el scoate pulanul concomitent cu tine, care scoti buletinul,dar pe politist nu-l intereseza si dai si rupe,pana te lasa intr-o balta de sange.Dupa mintea(?)ta e normal.e corect si e procedural.NU OMULE, pana si in razboi daca maltratezi sau ucizi un om care se preda,ESTE CRIMA DE RAZBOI.Da asa-i ,mai sunt excese si la institutii si la cetateni,dar normalitatea unor actiuni trebuie sa cadreze cu proceduri corecte ,ferme si nu cu abuzuri.
    Scrii,,Presedintele s-a amestecat sau nu in actul de justitie ? Ei,de aici porneste toata mizeria,de-aia infractorii din romania sunt ”curajosi”,de-aia exista violente in romania…”
    Ca sa amestecat, sau nu, Presedintele in actul de justitie,nu am dovezi,insa infractorii sunt curajosi pentru simplul motiv ca un stat condus in mare parte de infractori si escroci,LEGILE SUNT FACUTE PENTRU INFRACTORI SI NU PENTRU VICTIME.
    Vrei exemple,uite,cand iti intra hotul in casa peste tine,TU TREBUIE SA TE GANDESTI CE PATESTI si NU HOTUL.Asa-i si cu politistul,nu scoate pistolul,sau il scoate timorat, chiar deca ii este pusa viata in pericol,pentru ca EL ESTE cel ANCHETAT,suspendat,sanctionat, iar agresorul,bine merssi,cercetat in libertate.
    Concluzia finala este aproape reala,si cu o rima dureros de adevarata,cum ca ,,In tara aceasta aproape toti ,suntem neam de curve si de hoti” si atunci normalitatea e sa AVEM HAOS???!Haos ce le place multor postaci pentru ca le hraneste frustrarile,nu-i asa ?!
    De ce am impresia ca unii postaci cadreaza cu regula porcilor.Regula care spune ca mizeria este direct proportionala cu placerea.No OFENCCE !

    • cârcotaş Răspunde

      Corect ce spui 007!La noi dintotdeauna miliţia şi poliţia a manifestat violeţă faţă de cei slabi nu faţă de derbedei lipsiţi de scrupule unde şi-ar fi pus pielea la bătaie.Mai e un aspect destul de ,,jenant”:inşii care merg să ,,lucreze” la Jandarmerie sunt inşi cărora le place să bată altfel mergeau măcar la poliţie sau,şi mai rău,într-o fabrică.

  8. Alex Răspunde

    Poate n-ar fi rau ca politistii sa fie dotati cu pistoale cu socuri electrice. Acestea nu fac ranesc agresorul ci doar il fac inofensiv. La vremuri noi, masuri noi.

    • Demostene Răspunde

      Corectă remarca. Suntem în anul 2018 iar poliția/jandarmeria română nu este dotată cu arme neletale. Oare de ce? Nu cred că ar mai exista atâtea discuții asupra momentului folosirii unui pistol cu electroșocuri. Suntem încă barbari. La noi la un scandal între vecini(afumați) se intervine cu pistol cu glonț. Dacă polițistul/jandarmul ar avea în dotare arme neletale ar interveni fără temerea că pot fi cercetați de un procuror protocolar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.