Ultima actualizare: azi, 15:41

Locale

FOTO. ATENŢIE! Zonă de drum periculoasă! Un camion s-a răsturnat!

Zonă de drum periculoasă pe DN 19F Satu Mare – Baia Mare între Odoreu şi Băbăşeşti. Mai exact peste podul ce trece peste canalul de lângă Băbăşeşti. Joi după amiaza un camion s-a răsturnat, unii localnici fiind de părere că din cauza stării drumului.

“Drumul este foarte denivelat în zona respectivă, este dezastru. Şoferul nu şi-a dat seama de denivelări şi s-a răsturnat. Accidentul a fost la ora 17, noi la ora 21 a trebuit să aşteptăm zeci de așteptat la o coadă.  Nici Poliţie nici nimic nu a fost aseară aici să dirijeze circulaţia. A fost catastrofal. Trebuie să facem ceva, poate reuşim să atragem atenţia autorităţilor să facă ceva cu porţiunea respectivă”, a declarat un localnic.

Desigur că starea drumului nu îl absolvă pe şofer, însă trebuie menţionat faptul că dacă starea drumului ar fi corespunzătoare poate evenimentul nu s-ar fi întâmplat.

O situaţie oarecum asemănătoare a mai fost în apropiere de Livada. Zona respectivă a fost reparată însă doar după un accident cu patru persoane decedate. Oare este nevoie de un nou accident mortal pentru ca autorităţile să ia măsuri?

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu atenţie sporită sectorul de drum respectiv.

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Nu drumul este de vină, ci idioții care circulă cu viteză mare, total neadaptată drumului îngust în pantă și în curbă!

  2. Adinutza Răspunde

    Inseamna ca nu ai circulat pe podul respectiv.Toata lumea care circulă pe acolo stie ca si cu masina mica trebuie să fie vigilenți și apari tu sa spui ce…ca tirul zbura cu suta la ora. Vise….Chiar când lucrau ăștia la reabilitarea podului acum cativa anișori a avut loc un alt accident grav(o familie întreagă din care o persoana a decedat) tot acolo(VERIFICA IN ARHIVE.Pana si oamenii care lucrau în ziua aia pe pod spuneau că din cauza denivelarii s-ar fi întâmplat.Eu stiu ca se circulă cu viteză,dar acolo nu VITEZĂ a fost cauza.Astia de la drum trebuie trași la răspundere.Oricare puteam fi în locul lui asa ca VIGILENTA MAXIMA CÂND SE TRECE PE ACOLO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.