Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Un nou sens giratoriu în Satu Mare. Unde va fi amplasat

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare a decis configurarea unui sens giratoriu provizoriu la intersecția dintre str. Odoreului și pasajul Fabricii, în vederea fluidizării traficului rutier din zonă.

Amenajarea sensului giratoriu se va face în cursul zilei de sâmbătă, 29 septembrie, astfel că, conducătorii auto sunt rugați să respecte regulile de circulație aplicabile în intersecție și să circule cu atenție.

Sursa: Primăria Satu Mare

 

4 comentarii

  1. Jfk Răspunde

    La ce mare e orasul,chiar aveam nevoie de inca un sens giratoriu…?sm sigur e campion la sensuri giratorii

    • unu Răspunde

      De fiecare data când treceam pe acolo îmi ziceam. ..când s-or trezi astia de la Primărie să facă și aici un sens giratoriu. Și în sfârșit se face. Se vede că matale conduci doar căruța și nu ai nevoie de sens giratoriu. Și. ..apropo de când au făcut sensurile de la Burdea si Crinul se circulă infinit mai bine in toate direcțiile, aproape că nu mai este nevoie de al 3-lea sau al 4-lea pod.

  2. Vali Răspunde

    Trebuie urgent un sens giratoriu si la intersectia strazilor Avram Iancu cu str. Fabricii, e nebunie si acolo, iar la intersectia Burdea trebuie reasezat la loc sensul giratoriu, nu lasat cum este acum, lucrarile sau terminat trebuie urgent refacut!!!.

  3. Calin Răspunde

    Sau ce il asteptati pe prostalaul ala din Zalau sa repuna sensul giratoriu la loc !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.