Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

WIZZ Air face un anunţ important pentru Satu Mare. Mai multe zboruri spre Londra!

Wizz Air a anunţat, astăzi, introducerea mai multor zboruri spre Londra Luton de la Satu Mare. Din 1 aprilie, compania creşte frecvența la 4 zboruri săptămânale oferind preţuri încep de la 119* de lei.

WIZZ a lansat prima conexiune internațională a aeroportului din Satu Mare în octombrie 2016 și astfel a devenit cea de-a zecea destinație românească ce beneficiază de zborurile cu prețuri reduse ale companiei.

De la începutul operațiunilor din Satu Mare, Wizz Air a transportat pe ruta sa spre Londra Luton peste 68.000 de pasageri.

Orarul de zbor din 1 aprilie 2019

Satu Mare – Londra Luton: luni, miercuri, vineri, duminică. Tarife: începând de la 119 RON

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 104 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 600 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 143 de destinaţii din 44 de ţări. La Wizz Air o echipă de peste 4.000 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 31 de milioane de pasageri în ultimele 12 luni.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA), Operational Safety Audit (IOSA), companie de referință la nivel global în ceea ce privește recunoașterea siguranței companiilor aeriene. Wizz Air a fost numită recent „European Airline of the Year 2017” de Aviation 100, o publicație anuală renumită care recunoaște cele mai performante companii din domeniul aerospațial.

 

Un comentariu

  1. Ionica Răspunde

    Ar fi bine cateva curse si spre Germania. Sunt multi oameni care lucreaza in Germania. Sugerez o cursa de Munchen sau Frankfurt de ex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.