Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

VIDEO. Accidentul din Maramureş. Momentul în care șoferul a fost zdrobit. A murit pe loc

Momentul în care șoferul care conducea o maşină înmatriculată în Satu Mare a fost izbită puternic de o autoutilitară, ep raza localităţii maramureşene Buzeşti, a fost surprins de camera de bord a unui alt autoturism.

Din imaginile care au ajuns la emm.ro reiese cum autoturismul Volvo înmatriculat în Satu Mare a fost lovit cu putere de o autoutilitară care a intrat pe drumul prinicipal fără să se asigure.

Şoferul maşinii a decedat pe loc.

La faţa locului au intervenit pompierii, care au trebuit să decoperteze autoturismul pentru a scoate persoana îcarcerată. Din păcate, aceasta a fost decedată.

O altă persoană a fost transportată la spital.

 

5 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Oare ar fi normal ca soferul de pe autoutilitara sa mai aiba carnet de conducere ?

  2. xxxx Răspunde

    Carnet?De creier are nevoie gunoiul ala dar se pare ca nu are si nu va avea nici odata,Asa se intra in intersectie?Puteam fi oricare dintre noi in locul celui cu Volvo,iar idiotul care a produs nenorocirea va primi cu suspendare si peste 4-6 ani va avea din nou dreptul la permis.

  3. adi Răspunde

    Doamne cati idioti umbla printre noi !
    inca odata va intreb cine a facut accidentul din Balta Blonda ,de acum o saptamana. Cine pe cine apara? Toate accidentele apar mai putin aia. Oare de ce? A fost un politist?

  4. ElSIEa Răspunde

    Inchisoare pe viata

  5. Rus Răspunde

    dar aici da cineva vre-un detaliu despre autor???? zilnic duc coii pe drumul asta la gradinita. Atat se spune ca e decedat nefericitul satmarean. Si criminalul? invizibil? beat, politist… nici EMM nineni nu zice nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.