Ultima actualizare: ieri, 20:38
Locale

Bebeluș în vârstă de 5 luni găsit mort în casă. Poliția a preluat cazul

O fetiță în vârstă de 5 luni a fost găsită moartă în casă, în localitatea Stâna din județul Satu Mare. Potrivit surselor PortalSM, tragedia a avut loc joi seara, când părinții fetiței au intrat în camera micuței și au observat că aceasta nu mai respira.

Părinții au sunat de urgență la 112 și în câteva minute un echipaj medical de prim-ajutor a ajuns la fața locului. În ciuda eforturilor făcute de medici, fetița a decedat. Cadavrul micuței a fost depus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare, unde i se va efectua autopsia.

Momentan, nu se cunoaște cauza decesului. Cazul a fost preluat de poliție.

2 comentarii

  1. Rodica Răspunde

    Da , Stana ! Locuitorii din zona preferata a lui Govor , fara ocupatii legale , care traiesc din ajutoare si uneori din comertul ambulant nefiscalizat , in conditii de lumea a treia , certati ….cu cele mai elementare conditii de igiena si scolarizare ( cu mici exceptii) ! Si-atunci va mirati ca din ignoranta ( era sa zic altfel) lor , se intampla ce se-ntampla ! Concluzia , s-o traga fiecare , dar cam atat contam noi pentru politicienii nostri , care ar trebui sa fie preocupati de gradul de civilizatie in care traim , de prosperitatea noastra ( sau a lor ?) , de evolutia noastra ca oameni sau profesionisti !

  2. Pop Ioan Răspunde

    “Tatal” si-a intrebat nevasta inainte de a suna la 112,ca il ,salvam pe asta sau facem altul,nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.