Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Centenar: Primăria Satu Mare alocă 200.000 de lei pentru concerte și alte evenimente

Primăria Satu Mare pregătește un program amplu pentru marcarea Centenarului Marii Uniri. Municipalitatea alocă nu mai puțin de 200 de mii de lei pentru concerte și alte evenimente.

1 Decembrie va fi marcată într-un mare fel în municipiul Satu Mare. După festivitățile ce vor avea loc în cea mai importantă zi din acest an pentru România și pentru români, ziua de 1 Decembrie se va încheia cu două concerte, susținute de artiști de renume.

Astfel, pe o scenă amplasată la statuia Lupoaicei vor concerta legendara trupă Phoenix și cunoascuta interpretă de muzică ușoară, Elena Gheorghe.

6 comentarii

  1. Ion Răspunde

    Deci voi spuneti ca la 1 Decembrie canta Phoenix la Satu Mare? Fix pe 1 Decembrie seara??? Ca mie, sincer sa fiu, nu prea imi vine sa cred…Poate in 28 noiembrie sau in 3 sau 4 decembrie… sa zicem, da fix pe 1 Decembrie? Ia mai ziceti odata

    • Ion Răspunde

      Poate vine Phoenix pe 6, la inaugurarea mall-ului, nu cumva ati inteles voi gresit ca e pe 1 decembrie?

    • Dah Răspunde

      N-ai inteles, ii Phoenix-ul din Carei actuala Continental.

    • Raul Răspunde

      Bai Ion… vrei chef de centenar, cu cine? Chris Rea? Florin Parizer sau salam?? De ce? Sa petrec de ce??? Sa fiu mandru de ce??? Autostrazi nu avem… spitale zero… invatamantul cu minitrul analfabet PLM e sub orice critica… Ce am realizat noi in o suta de ani??? La furat suntem campioni…din pacate…

  2. Gheorghe Răspunde

    Mars inapoi la telenovelele tale!

  3. Pavel Răspunde

    Asta ne trebuie bani cheltuiți aiurea pe tot felul de prostii și măgării de spectacole, în.loc să facă Primăria Satu Mare altceva cu banii ăia. Numai de chef nu are chef sătmăreanul în ziua de azi , mai ales când trăiește în municipiul Satu Mare !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.