Ultima actualizare: azi, 21:50

Locale

Primăria face ordine în Bercu Roșu. Neconcordanțe și amenzi

Primăria municipiului Satu Mare reintroduce ordinea în Bercu Roșu. Începând cu luna septembrie, Poliția Locală împreună cu Direcția de Impozite și Taxe Locale au început desfășurarea unei acțiuni de verificare a construcțiilor din zonă. Astfel, municipalitatea îi pune la plată pe proprietarii imobilelor fără autorizație.

Au fost depistați nu mai puțin de 12 proprietari care nu dețineau autorizație, amenzile cumulate fiind de 31.000 de lei. De asemenea, 64 de contribuabili nu se află în concordanță cu declarațiile.

Legea prevede ca acele construcții care sunt fără autorizații care nu se pot pune în legalitate să fie demolate doar că este necesară sentința judecătorească, însă deocamdată nu există o asemenea sentință.

Până în acest moment au fost verificate opt străzi.

 

3 comentarii

  1. Ion Răspunde

    Sunt in Bercu Rosu sute de constructii fara autorizatii de construire. nu 12… Trebuie sa se puna in legalitate, nu cred ca solutia este amendarea proprietarilor. Mai inainte de asta ar trebui sa fie informati oamenii despre ce trebuie sa faca pt ca sa intre in legalitate. Daca nu face intr-un termen atunci da, amenda. Dar acolo o sa fie greu de facut ordine pentru ca s-a lasat prea multa vreme buba sa se umfle… Sunt multe terenuri care nici nu se stie ce proprietar au… drumuri taiate de-a valma, cum a vrut fiecare, cai de acces de 2 m latime din gard in gard… ca sa se faca lucrurile cum trebuie ar trebui chiar demolate unele cladiri, nemaivorbind de stricatul si mutarea gardurilor… Va fi deranj mare, nu cred ca se inhama primarul la asa ceva. Dar macar sa se inceapa si tot e bine

    • Ion Răspunde

      Plus ca a construit fiecare cat a vrut, nu i-a intrebat nimeni de ce nu respecta constructia limita de amprenta la sol, unii au respectat altii nu, o sa iasa tambalau mare… e vraiste acolo

  2. Calin Răspunde

    Case de vacanță?. Hî, banii negri și murdari ai multor sătmăreni ce stau acolo. Ar trebui făcută curățenie din toate punctele de vedere acolo !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.