Ultima actualizare: azi, 14:54

Locale

Cine este sătmăreanca de la X Faktor Ungaria. Practică scrimă și cântă pe Youtube

Tânăra Melany Pfeifer, sătmăreanca ce a impresionat juriul de la X Faktor Ungaria și-a urmat marea pasiune, muzica, asta după ce ani de zile a făcut performanță la scrimă, obținând nenumărate medalii la campionatele naționale și internaționale. O sportivă extrem de apreciată, componentă a lotului național, a dat pentru moment spada pe microfon și se pregătește de marea performanță în muzică.

După ce a urcat pe podiumul Campionatelor Naționale, Melany Pfeifer a decis că e momentul să se afirme și în muzică, marea ei pasiune. Tânăra și-a deschis un canal de Youtube, acolo unde își încântă abonații cu cover-uri celebre. Are mii de vizualizări și sute de comentarii la clipuri, iar cei peste 670 de abonați nu se opresc în a o felicita, așteptând de fiecare dată o nouă postare.

Youtube-ul a fost însă doar primul pas. În această primăvară, sătmăreanca s-a prezentat în fața juriului de la Românii au Talent, acolo unde a lăsat o impresie extraordinară. ,,Îmi place foarte mult să cânt, este hobby-ul meu, pe lângă scrimă”, a declarat Melany pe scena emisiunii de talente.

Deși nu a reușit să avanseze în fazele finale ale competiției de la București, tânăra sătmăreancă a mers mai departe, ajungând să cânte în această toamnă în fața juriului de la X Faktor Ungaria. Melany a trecut cu brio de preselecțiile concursului și a reușit să câștige inima juraților cu piesa „New rules” cântată de Dua Lipa. La finalul interpretării, sătmăreanca a primit patru de DA.

După preselecțiile de la X Faktor Ungaria, Melany așteaptă cu sufletul la gură a doua etapă a concursului, și anume Bootcamp-ul.

Melany Pfeifer are 16 ani și este elevă la Liceul Romano-Catolic „Ham Janos” din municipiul Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.