Ultima actualizare: ieri, 19:16

Locale

FOTOGALERIE. În sfârșit! BCR s-a conformat și a renovat zona de acces în sediul băncii

Banca Comercială Română (BCR), Sucursala din Centrul Nou al municipiului Satu Mare a reușit, în sfârșit, să-și reabiliteze zona de acces în sediu, asta după lungi tratative cu conducerea Primăriei.

Lucrările, începute undeva în prima parte a lunii octombrie au fost finalizate zilele acestea, iar astfel a dispărut o pată de rușine din centrul Sătmarului.

Zona a fost în totalitate pavată și arată decent, discordanța frapantă între imaginea intrării în sediul băncii și Piața 25 Octombrie luând astfel sfârșit.

11 comentarii

  1. Rodica Răspunde

    Care lungi tratative cu Primaria ? Pai daca in fata casei mele sta trotuarul ridicat si poarta sa se rastoarne ,trebuie sa duc tratative cu primaria , sa vina sa le faca ? Foarte interesant; n-a luat destule comisioane si dobanzi banca de la clienti sa fie capabila sa-si renoveze singura ……aratura ! Sunt tare curioasa ce treaba are primaria cu scarile BCR ? Am inteles , partea cu pavajul cade in sarcina primariei , domeniu public , etc., da sa ai pretentia sa-ti faca cineva scarile ( care scari nu stiu de le-au facut pe atata suprafata , aveau impresia ca vor face coada la banca oamenii ?) cand tu le gestionezi ……Tupeu se numeste chestia asta ! Mai ridicati comisioanele si taxele bancare daca nu va descurcati , ce naiba , noi trebuie sa va-nvatam ?

    • Tibi Răspunde

      Mai citeste o data

      • Norick Răspunde

        Pedig este scris pe romaneste…. :-))))
        Iar pentru @Adrian (alt destept cu acte) . nu chiar frate. Te poate amenda daca nu-ti faci treaba – mai ales in Şentru. Dac’ ar fi dupa voi , toate peretile le vopseati cu galben…. :.-)))))

      • Rodica Răspunde

        Citeste tu , ca poate intelegi ; daca nu , mai incearca pana pricepi !

        • Tibi Răspunde

          NU! Citeste tu si zi-ne cine a renovat treptele, banca sau primaria.

          • Rodica

            Palarie-ntr-un picior , ghici ciuperca ce-i ? Fondul problemei era altul , dar ….., mai bine nu . Ramai cu impresiile tale !

          • Tibi

            Mai citeste o data. Nu ai raspuns, banca a renovat sau primaria?

          • Tibi

            Si ca fapt divers, tu ai renova daca scarile alea nu ti-ar aparea pe CF si prin urmare nu ar fi proprietatea ta sau poate BCR-ul ii chirias.

            Bineinteles ca te doare undeva de lucrurile astea si de faptul ca stirea ii unilaterala, doar punctul de vedere al primariei ne este prezentat. Foarte bine, judeca in continuare fara sa stii toate amanuntele.

  2. Adrian Cozma Răspunde

    Nu este normal ca Primaria sa faca presiuni asupra unei firme private. E treaba lor ce fac cu fatada.

    • Rodica Răspunde

      Despre ce presiuni vorbesti ? Dar daca politistul comunitar arondat in zona unde locuiesc constata ca nu e in regula fatada casei mele( care poate sta sa cada si pericliteaza in acest fel siguranta circulatiei si pe a mea) sau trotuarul , ce crezi ca face ? Vine si mi-o renoveaza el ? Sau trimite primaria sa mi-o renoveze ? Nu nene , ma someaza sa-mi rezolv situatia , daca nu , sunt pasibila de amenda ! Bancile , toate din tara aceasta , nu sunt luate per ansamblu ca niste firme private (srl-uri) , sunt entitati cu un alt fel de regim , dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa respecte si ele niste reguli ! Asta ar trebui sa stii , nu sa le cauti in… coarne imediat celor de la BCR ! Sau ai vreun credit neperformant pe-acolo si te gandesti sa scapi cumva de el , periindu-i pe cei de la BCR ?

  3. M Răspunde

    daca asa isi ingrijesc “curtea” cat de prosti sa fim sa lasam sa ne administreze banii???

    niste gunoaie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.