Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Conductă de apă spartă. Fântână arteziană, azi noapte, în Satu Mare

O conductă de apă s-a spart, azi noapte, pe bulevardul Henri Coandă, lângă OMV. Mai multe zone din județul Satu Mare au fost afectate, oamenii rămânând fără apă la robinete, pe parcursul nopții.

Echipaje de la Apaserv au lucrat toată noaptea pentru a remedia problema, însa apa a revenit la robinete abia spre dimineață.

Cum conducta a fost spartă, iar apoi, la remedierea problemei, presiunea a fost puternică, apa de la robinetele sătmărenilor a fost în această dimineață maronie, plină de reziduri.

Făcând haz de necaz, mai mulți sătmăreni au fotografiat apa, au postat fotografiile pe Facebook, și au mulțumit firmei Apaserv pentru ”cafeaua” de dimineață, de la robinet.

3 comentarii

  1. Cicio Lina Răspunde

    Stiti cate milioane de euro din fonduri europene s-au cheltuit pentru reabilitarea alimentarii cu apa a municipiului satu mare ??Cincisprezece milioane de euro,intr-un proiect inceput in 2014 si terminat in aprilie 2018 !!Oare cate din milioanele respective au ajuns in ”alta parte” pentru ca din ce se vede numai ”reabilitare” nu pare a se fi facut !!????

    • y Răspunde

      Bună întrebare @Cicio Lina! Și pe Goga unde se tot surpă nu s-a lucrat nimic. Zici că-i zonă crepusculară Apaserv ăsta. Oricum este bătaie de joc și nu pe bani puțini.

  2. Lili Răspunde

    Nu mai mergem in Dubai ca avem si noi artezienele noastre!
    Investitiile de peste 100 de milioane de euro se pare ca nu sunt suficiente pentru a nu mai avea surprize de acest gen macar vreo 20-30 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.