Ultima actualizare: azi, 09:47

Locale

Apă mizerabilă la robinetele sătmărenilor. Fenomenul poate continua până sâmbătă!

Apă mizerabilă la robinetele sătmărenilor. Conducerea Apaserv a transmis o informare despre defecţiunea de azi noapte, atenţionând că apa mizerabilă poate apărea la robinete până sâmbătă!

Redăm informarea Apaserv:

“În noaptea zilei de joi spre vineri, în jurul orei 1.00, pe str. Henri Coandă din municipiul Satu Mare s-a fisurat conducta de alimentare cu apă (conductă de 800 mm. din oțel). Echipa de intervențiia S.C. Apaserv Satu Mare S.A. s-a deplasat prompt la fața locului, pentru remedierea defecțiunii.

Datorită manevrelor efectuate la robineții principali, este posibil să scadă presiunea apei în unele zone ale municipiului, respectiv ca apa să prezinte urme de impurități. Acest fenomen poate continua și în cursul zilei de sâmbătă, 27 octombrie.

Solicităm înțelegerea populației, până la remedierea problemei.

Conducerea S.C. Apaserv Satu Mare S.A.”

73 comentarii

  1. Raul Răspunde

    Sper ca pana la 1 decembrie se va limpezi. Un centenar cu apa murdara… vai… vai… rusine apaserv…

  2. Gio Răspunde

    Bravos bre gunoaielor. Bine ca tarifele le stiti mari la secunda…

  3. Lili Răspunde

    Se vor regasi vreodata aceste sincope functionale si in scaderea valorii facturii de apa-canal??

    • Geo Răspunde

      Stai linistită Lili, tot noi vom plati si pierderile acestea, pe langa faptul ca metrul cub de apa in Satu Mare este de 7, 31 lei. RUȘINE APASERV. Laitner si Primaria Satu Mare .

  4. Nha Răspunde

    chestia este ca , daca vor , pot ei s-o limpezeasca , sa dea drumul la niste hidranti de apa ( am avut aceasta experienta cu ei in M16 acum cativa ani si apa s-a curatat ), insa vor sa platim noi apa murdara ! nesimtiti ! ii dau in judecata …

  5. Rodica Răspunde

    Cum ar veni , noi sa fim intelegatori fata de toate problemele pe care le cauzeaza aceasta firma -cu tarife piperate – dar ei fata de calitatea serviciilor pe care le furnizeaza sa nu prea fie intelegatori ! Adica noi sa platim la aceleasi tarife mizerabilitatile ce ni le trimit la robinete , c-asa vor ei ! Sigur , pot face orice , deoarece detin monopolul in Satu Mare si-i doare exact nicaieri de ce servicii ne furnizeaza ; ca nu e prima data acest lucru , uneori apa de la robinet e atat de …pura in concentratie de clor (daca-i mai verifici si ph-ul) ca poate fi folosita ca dezinfectant ! Dar , desigur , noi suntem intelegatori , c-asa ne cere conducerea Apaserv ! Ce parere are Primaria , in subordinea cui cred ca este Apaserv ( vorba vine in subordine , ca sunt stat in stat ) ? Ce parere aveti , tovarasi , mai scadeti putin tarifele pentru calitatea gunoiului sub forma lichida pe care ni-l livrati zilnic ?

    • Calin Răspunde

      Ar trebui scuturați, efectuate controale si verficari la Apaserv Satu Mare. E prea de tot ce se întâmplă în orașul ăsta, de curățarea canalizărilor stradale să nu mai vorbim. Majoritatea sunt înfundate și pline de mizerii.

    • Pavel Răspunde

      Dragi cetățeni ai municipiului Satu Mare, ar trebui să-i dăm în judecată pe acești mafioți de la Apaserv și să cerem diminuarea facturilor. La fiecare avaria datorată lor ne impută nouă consumatorilor pierderile. Este inacceptabil !!!

      • y Răspunde

        Avaria că n-a fost practic apă mai treacă-meargă, dar centralele termice înfundate, mașinile de spălat stricate, cantinele, spitalele? Management de oraș ioc. Ca pe timpul lui Coica sau chiar mai rău.

  6. Robu' Răspunde

    Da’ nu va trazneste Dumnezeu de gunoiae ce santeti!!! Exact pe sfarsit de saptamana v-ati gasit! Si sa mai si platim noi, ca sunteti niste idioti incompetenti! Sa nu-mi spuna nimeni ca nu se poate curata cacatul ala de apa inainte sa fie introdus in reteaua catre populatie!!! Numa’ apa cum am eu acuma la robinet, si pentru care mai si platesc, sa beti toti astia de la Apaservul p.lii!!!

    • giovanni Răspunde

      Auzi robi gunoi imputit poate ii fi tu ,la tine cand se intampla o.defectiune o programezi fraiere,cate clase ai dobitocule ?

      • Anonimus Răspunde

        La cum scrii problema cu clasele cred că ai tu nu ai mai multe că acceleratul ,cred că ești angajat Apaserv la felul în care le ți apararea , dacă ești de acord să plătești apa care-o lași să curgă doua zile și sa vina tot apa murdara inseamna că ești și un pic dobitoc , daca la tine se sparge o conductă după ceas și nu îți dai seama că se infiltrează in pământ în câteva zile ești pus să plătești apa contorizata integral , chiar daca este câteva zeci de milioane, daca li se întâmplă lor tot tu plătești papagalule așa că sănătoși sa fim factura vine

        • giovanni Răspunde

          Spor sa ai dobitocule.anonimus acuma iti vine curată te-ai spălat sau nu folosesti ca nu ai bani de factură.

      • Stelian Răspunde

        Ce nume frumos!Maroniu!

  7. amygos Răspunde

    La mine nu curge apa din noaptea trecuta!Asa imi trebuie daca stau la etajul trei!…

  8. Riki Răspunde

    Satu Mare=lumea a 3-a

  9. solicitamApa Răspunde

    in Carpati 2 la etajul 3 nu avem apa de la ora 1 azinoapte este imediat ora 18,au trecut 15 ore ….se lucreaza sau ce? ar fi putut aduce apa serv apa cu cisterne in cartiere .

    • giovanni Răspunde

      Du-te si cumpărați daca nu iti convine poti sa renunți la apaserv .

      • gioni Răspunde

        giovani:tu nu ai ….

      • Geo Răspunde

        Giovanni tu esti din cadrul Apaserv.

        • giovanni Răspunde

          Ma găsesti la primărie și în primul rând învățați să vb frumos si sa nu mai faceti gunoaie pe altii fără să știți adevărata problemă si atunci nici alți nu vor vorbii urât.

          • Geo

            Slune Giovanni cum te cheamă, chiar vreau să te caut la Primărie?

          • raspuns la papagalu Gio

            Bine era daca se dadea test si din gramatica nu doar lipit afise si lins in c_r la examen cand ai ajuns in primarie! Esti si nesimtit pe deasupra!

  10. cetatean Răspunde

    Sunt singurii prestatori de servicii (murdare!!!!) care nu pot fi plătite la PayPoint!!! Tot din respect față de cei care le plătim salariile enorme!!

  11. Pici Răspunde

    Ne-ați infundat filtrele de apa, felicitari.

  12. M___E psd Răspunde

    Bun, noi consumatorii casnici am avut un disconfort. Dar ce se întâmplă cu școlile? Cu instituțiile? Spitalele? Cu societățile comerciale care probabil au trebuit să cheltuiască niște bani pe apă potabilă azi? Vor veni la sfârșitul lunii și vor pune o reducere a facturii cu câteva procente pentru deranjul creat? Își vor cere scuze? Vedem o demisie pentru că s-au cheltuit prost banii din proiectul de reabilitare a rețelei? Incompetenți puși politic! Ar fi jale de ei în privat, nu ar fi buni de om de serviciu!

    • Rodica Răspunde

      Chiar crezi ca le pasa de revolta noastra ? Chiar crezi ca intereseaza pe cineva nemultumirea noastra ? Chiar crezi ca vor scadea ceva din valoarea facturii , proportional cu mizeriile pe care suntem nevoiti sa le consumam ? Chiar vrei sa vezi o demisie ? Din doua , una -ori esti visator , ori ai impresia ca traiesti intr-o alta tara civilizata ! Bine ca si-au tras un sediu nou , si-au creat ei conditii de munca ca-n occident , bine ca au salarii frumusele , in rest noi sa ne vedem constiinciosi de plata facturilor ! De restul , adica de nimic , se ocupa ei ! Concluzionand ,nu pot decat sa subscriu la pseudonimul sub care postezi , cu precizarea , valabila pt. toate partidele !

      • M___e politic Răspunde

        E mai bine asa? :))) Stai linistită sunt împotriva a tot ce înseamnă politic în momentul acesta în România. Doar ca la nivel local si in aceasta speță ei sunt cei care au facut cel mai mare rau. Ce poti sa le spui celor de la UDMR? Ei cer si au cerut dintotdeauna tot felul de bazaconii. Prost nu e cel ce cere, prost e cel ce da! Cine e a avut mereu nevoie de ei, de voturile lor? Noi suntem cei mai proști la final pentru ca le dăm voie să facă ce fac. 🙁

  13. APA Răspunde

    Sunteti incredibil de prosti si rautaciosi…. ia uzi pe celalat idiot ce zice, ca exact de weekend au facut ce au facut….. Fraierilor!!!!! Este o avarie majora, nu a fost o lucrare programata. Unde exista retele edilitare vor exista si aceste forte majore. Mai multa toleranta!!! Mai tineti minte cand la Carei de revelion 3 zile nu era curent…probabil si atunci primarul udmr era de vina ca doar orice problema trebuie politizata. Bine ca Coica n-a gresit cu nimic. Greseste doar cel care munceste

    • apa vie Răspunde

      Apa vietii…
      Nu am cu ce sa le fac baie la copii, apa zici ca e cola, dar la sfarsit de luna, o sa vina factura ca si cum nu s-a intamplat nimic, asa e? de plati tre sa stai la coada ca acu 50 de ani…nu se face nimic in sprijinul consumatorului, si voi vreti ce? intelegere? de zeci de ani va bateti joc de noi…

      • APA Răspunde

        @apa vie: se vede ce inteligent esti daca stai la rand ca acu 50 de ani….. eu platesc de acasa din fotoliu prin Internet Banking……. daca nu stii ce inseamma cele 2 cuvinte magice, …. intreaba un prieten 🙂

        • Rodica Răspunde

          Scuza-ne cu nu stam toti in fotoliu ca tine , sa ne platim darile catre acesti paraziti (Electrica , Eon , Apaserv , etc) ; dar stii ceva , poti sta o viata in fotoliu daca n-ai rasfoit o carte si ai ajuns sa gandesti si sa exprimi ce gandesti in halul acesta ! Multumim si pentru aprecierile gen fraierilor , prosti . Mai stii jocul din copilarie cine zice , ala e ?

    • giovanni Răspunde

      Ai perfecta dreptate GUNOAIELE nu se gandesc ca se poate intampla o defecțiune cand se intampla la ei in casa ei o programează oare?inainte sa comentați aiurea mai bine bucurativa ca aveti apa in casa la robinet altii nici atat nu au.

      • Nino nino Răspunde

        Apa din asta sa ai tu cu tot neamul tau de acum inainte si pentru baut si spalat si facut mancare!!! Asa, ca sa fii multumit ca altii nu au nici atat! Cat de batut in cap poti sa fii?? Nu te doare? @Y are perfecta dreptate, nu demult s-au schimbat pe bani grei retelele principale, astea nu se monitorizeaza? Asta nu se cheama incompetent? Pe banii nostrii tot noi suntem GUNOAIELE, ma, oligoidule ?!

      • Dascalu Răspunde

        Da, dar macar diminueaza factura, nu-i cere omului 7,31 lei pe metrul cub de mizerie. Este normal???. Avem cea mai scumpă așa zisă apă din țară deși este cum este. Te mir când schimbi vreun filtru sau un robinet, ce trec prin ele, numai mizerii !!!

    • Robu' Răspunde

      Idioata a fost ma-ta cand nu te-a inghitit in loc sa te produca! Sa te vad ba kkt-ule tu cum te descurci fara apa, sa nu poti sa faci baie la copii, sa nu poti sa faci mancare, sa nu poti sa te speli, etc. Mai mars de filozoful….ce esti tu” greseste cine munceste” !!! Bati campii!!! Ideea era ca noi platim si apa murdara, care inainte de a se rebransa la reteaua populatiei trebuia filtrata de firma voastra de cacat, nu pe banii nostrii !!! Plus 3 zile sa curga, sau sa nu fie deloc, apa mizerabila!!! Ce ati schimbat fratilor, toata reteau orasului! Plm, de incompetenti!

      • giovanni Răspunde

        A mea nu mă înghițit se vede ca a ta tea înghit nici macar nu stii cine tie tata atâta **** a înghițit mata si cum a înghițit de la mai mulți de aia tu îi fi ceva geniu ?

  14. y Răspunde

    @APA, eu am preferat să mă abțin de la comentarii până acum. Nu te supăra dar în secolul XXI cu aparatura de monitorizare a rețelelor din dotarea societății în cauză așa ceva este nepermis să se întâmple. La Carei chestia cu curentul de revelion s-a întâmplat din cauza Electrica care nu a investit în rețea (știi și tu ”lasă că e bine și așa”). Cum a crescut consumul, pac rețeaua. Știau ei foarte bine de problemă dar trăgeau de ea. Iar acum la noi a pușcat magistrala de apă a orașului. Da, aia care teoretic nu are nici 10 ani că doar au fost schimbate toate conductele cu proiectul ISPA! Ori ba? Nu cred că 10 ani ar fi ”viața” acestor conducte. De obicei este 50 de ani sau minimum 30.
    PS. Într-o țară normală în asemenea situație societatea în cauză dădea anunțuri către consumatori despre unde aduce și la ce intervale apa potabilă cu cisterna. Într-o țară normală. Dar cum noi nu suntem …. Noroc cu Asociația Castelul lui Erhard. Ei știau ce trebuie făcut, ”specialiștii” super bine plătiți nu. Important este ca noi să plătim ”apa”.

  15. giovanni Răspunde

    Gunoaielor la voi in casa nu se intampla niciodată o defecțiune apa nu vine asa de la uzina sa spart o țeavă pe traseu daca nu sunteti informati nu comentați aiurea,oricum si daca aveti apa la robinet mulți dintre voi nu va spălați cu lunile asa ca 2 zile ce o sa schimbe.?

    • M___e Răspunde

      Altă eminență cenușie! ??? Era un efort prea mare să citești toate comentariile? Doamne cât de bine era dacă te abțineai! Parcă te și văd cu o casă ce stă să pice pe tine, buda în fundul curții, baie la lighean și tone de spray malizia să pută frumos feciorul. În rest, dă-i să vină socialul.

      • giovanni Răspunde

        Ți-ar plăcea tie mortule de foame sa ai casa mea ,eu nici nu stiu ce e lighean dar vad ca tu a ai habar de el hai continua sa il folosesti ca iti face bine te-ai ajuns si tu de lighean la apa la robinet pana acum ai folosit ligheanul si acum nu ai o zii apa si te agiti ca musca in cacat.

        • lol Răspunde

          mda, cam atat e nivelul intelectual, n-ai ce sa faci…

        • M__e giovanni Răspunde

          Doamne fereste! Cat ai lins in c_r ori a carui odrasla esti de ai ajuns sa fi remunerat, ca de muncit nu cred ca muncesti ceva la primarie? Tu esti raspunsul la intrebarea noastra: DE CE NU SE DEZVOLTA ACEST ORAS? Cum sa se dezvolte cu asemenea specimene? Cine sa faca un proiect sanatos daca nici macar sa alegi doua-trei cuvinte coerente nu esti in stare? Nu vorbesc de punctuatie. Mi-e mila de tine! Te mai si lauzi cu casa primita,mai mult ca sigur de la parinti. Esti patetic.

    • Rodica Răspunde

      Da de unde stii tu cat de des ne spalam noi , cei ce postam aici nemultumirile legate de acest aspect ? Asa procedezi si tu ? Te-am lasat sa te dai in stamba destul , nu ai nici un drept sa te adresezi injurios la adresa noastra ; in timp ce noi comentam o stare de fapt care ne afecta pe foarte multi , sa-ti explic (s-ar putea fara succes ) cum sta treaba – nu se-ntampla in orice tara civilizata acest lucru daca se fac investitiile necesare cu cap , daca exista constiinta lucrului bine facut , daca exista respectul pentru cetatean si daca in orice situatie de acest gen ai o alternativa de rezerva , toate cu scuzele de rigoare ! Dar de unde sa cunosti tu aceste lucruri , daca nu esti capabil nici macar sa te exprimi civilizat ? Ai impresia ca tarifele pe care le achitam la Apaserv sunt in concordanta cu serviciile de calitate deplorabila de care beneficiem ? Ziceai ca te gasim la primarie ? Mai baiatule , chiar nu stiu daca s-a inventat vreun post acolo pentru capacitatile tale intelectuale ; sincer , mi-e mila de parintii tai , nu de tine !

      • y Răspunde

        @Rodica, în primul rând cei de la Apaserv trebuia să se implice în limitarea disconfortului creat. Nu doar un comunicat din ăsta de presă subțire, străveziu. N-am văzut nici pe Leitner, nici pe Stejerean, nici pe restul ”specialiștilor”. Comunicare zero, dar asta nu mă miră, este tipică. Plus că trebuiau să defileze de zor cisternele cu apă potabilă la punctele nevralgice. Nici asta n-am văzut. Și dacă întrebai când se va remedia răspunsul era ”se lucrează”
        Eu totuși aș fi curios dacă magistrala respectivă a fost schimbată prin proiectul ISPA? Teoretic da. Că dacă da, este un maaare semn de întrebare.

  16. Alex Răspunde

    Cat de mult inseamna o apa potabila curata! …si cat de putin investim in ea! Ma gandesc la Israel cum a rezolvat problema apei, la noi de ce nu se poate?

  17. Pop Ioan Răspunde

    Una dintre magistrale s-a spart.Alta magistrala, poate mai mare, se gaseste pe Fabricii,dinspre pompieri spre stadion etc etc….Poate mai sint si altele.

    • y Răspunde

      Sistemul nostru ”bine” gândit de alimentare a orașului cu apă are prevăzut un singur punct de injecție, exact în zona în care a avut loc avaria. Toată, absolut toată apa orașului care vine de la uzina de apă de la Mărtinești trece pe acolo. Mai sunt și alte conducte importante, pe Cloșca de ex., dar nu sunt magistrale cum e cea de pe Coandă. Când au derulat proiectul ISPA pentru Apaserv trebuia regândit tot sistemul, sunt soluții. Doar că nu era cine să le gândească și să le aplice.

      • Pop Ioan Răspunde

        Trebuie sa Te contrazic! Ramificatia este undeva sub pasarela CFR,de la capatul strazii.Adu-ti numai aminte ca a aparut si in presa pe vremea cind se construia pasarela ca unul dintre pilonii de sustinere se va gasi pe aceasta magistrala si trebuia modificat ceva.

        • y Răspunde

          Am înțeles. Nu știam exact, eu spuneam doar că pe acolo intră apa de la uzina de apă în oraș. Dar nu înțeleg că acum 10 ani când era șantier tot orașul din cauza lor nimeni-nimeni nu s-a gândit să facă o ramificație? Nu putem sta într-un picior. Și uzina veche de apă din Grădina Romei a fost abandonată.

  18. Pavel Răspunde

    Totuși ar trebui să dea socoteală populației Apaserv precum și Primăria Satu Mare pe ce au cheltuit milioanele de euro ???. Așteptăm o dare de seamă în scurt timp !!!

  19. nae Răspunde

    @ Giovanni, ai grija de tine sau roaga-i pe cei de laga tine sa te monitorizeze cat de cat; simptomele pe care le prezinti se pot agrava.

    • giovanni Răspunde

      Serios vezi sa nu fie a tale agravate sau a celor de lângă tine ea gândește-te la cei dragi care stau lângă tine si pe urma vorbește,tu esti deja monitorizat.?

  20. nae Răspunde

    Oare s-a facut o analiza a apei mizerabile care ne-a intrat in case ?. Oare nu este infestata cu diverse bacterii de la posibile surse din apropierea fisurii ?. Oare nu trebuia ca cei responsabili sa faca un comunicat in acest sens ?. Se pare ca cei responsabili sunt iresponsabili iar oficialitatile sunt total iresponsabile.

  21. Pavel Răspunde

    Îi doare chiar undeva pe cei de la Apaserv de consumatori, să le ia banii cu japca, să-i trateze ci indiferență de cele mai multe ori și să le vorbească flegmatic pre um escrocii de la Eon gaz.

  22. nae Răspunde

    acest Giovanni este o naluca cretino idioata iar noi total neinspirati, imi spunea candva un frate de suflet ca ” sa nu cobori la nivelul prostului deorece el acolo este mai tare si castiga”

    • Feri Răspunde

      E un zero barat, precis la cum scrie, sunt și eu tare curios cine este acest giovanni și se mai laudă că e la Primărie,

        • Unu Răspunde

          Nici atât, un terchea berchea !!!

        • giovanni Răspunde

          Nu lucrez la primărie am vrut doar să arunc momeala sa vad cati fraieri sunt si pun botul si chiar sunt destui tot asa pun botul la,asta a făcut aia de ce nu a facut asa,trebuia sa facă asa.intrebare ?dar voi ceva bun faceti in afara de a sta pe net si FB si sa criticați pe alții?

          • y

            @Giovanni, problema este stimabile că de exemplu în cazul lacului temporar care se crează la o ploaie mai serioasă în pasajul Soarelui eu personal am zis de repetate ori la ”organul” competent adică la sitimenajerul Maskulik, dar nu numai lui, că ce ar trebui făcut. El râdea ca un ….. și a zis că preferă să iasă cu mașinuța roșie a pompierilor și cu vidanja de la Apaserv ca să vadă oamenbii că se lucrează, se intervine. Ce zici, ar fi greu de instalat un bazin de retenție dimensionat corespunzător în curtea stației de pompare existentă pentru reținerea surplusului de ploaie? Iar despre ce am făcut de exemplu eu? Că cică comentez întruna. Să te gândești și la mine când ieși spre Baia Mare. Reabilitare aia făcută știi tu acum 20 de ani. Nu știu dacă ții minte cum era înainte.
            Ideea este că pe cei care gestionează aceste problenme câteodată îi cam depășește situația. Asta nu ar fi o problemă. Problema este că nu recunoști și insiști în prostia ta în loc să ceri ajutor.

      • giovanni Răspunde

        Ba Feri du-te mai bine in Ungaria la bozgori poate acolo nu o sa întâmpini aceste probleme,acolo sunt câinii cu colaci in coadă. ?

        • y Răspunde

          La cum comentezi exact apa aia meriți pe care ai primit-o. Sau nici măcar atâta. Dacă nu poți conversa civilizat atunci te rog frumos să taci frumos cum ai învățat de la părinți. Mulțumesc.

    • giovanni Răspunde

      Câtă dreptate ai Nae daca tu erai mai destept si inteligent asa cum o susții nu erai aici sa comentezi ci făceai ceva,dar se vede ca si tu doar la atat esti bun sa stai sa comentezi aiurea chiar dacă nu știi adevărata problemă te-ai ajuns si tu sa ai apa la robinet si cum o zii nu ai deja te agiti,dar daca ți-e ti sar intampla o problemă sau ai face rau cuiva din greșală ai dorii sa fi înțeles asai ?

  23. liviu Răspunde

    dupa cele 50 de comentarii citite ma crucesc.

    • y Răspunde

      Tu pune cruce pe Apaserv și pe sitimenajer. Pe câți bani toacă ăștia așa avarie nu prea ar fi voie să se întâmple teoretic. Practic ……

    • Rodica Răspunde

      Banuiesc ca te crucesti dupa comentariile acestui don giovani ( nici n-are importanta cu cati de n se scrie) ; suntem aici o ….armata de oameni pe care o ….improasca cu aceeasi mizerie pe care o primim la robinete !

  24. giovanni Răspunde

    Acuma aveți apă curată,sunt curios mâine la ce o sa comentați, câtă răutate si invidie în sufletele voastre.Sa aveti o săptămână frumoasă sa puteți comenta mai departe.P.S nu uitați să vă spălați dacă tot ați facut atâta critica pt apa murdară.

    • y Răspunde

      @giovanni, ei acum și tu poți să te speli pe gură și încearcă să vorbești mai civilizat. Și să știi că eu n-am comentat din răutate. Du-te la Apaserv să vezi cu ochii tăi cum se ”lucrează”. Asta atât calitativ cât și cantitativ. Nu de alta dar noi îi plătim și direct și indirect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.