Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

Crimă în Micro 15? Două persoane găsite decedate, într-un apartament

UPDATE, ORA 21,15 – Crimă în Micro 15? În aceste momente, poliţiştii caută mai mulţi boschetari care îi cunoşteau pe cei doi. Pentru anu periclita ancheta, nu vom face publice mai multe detalii. 

Ora  20,20 – Crimă în Micro 15? Două persoane au fost găsite decedat în această seară, în apartamentul lor situat într-un bloc din cartierul Micro 15, prima ipoteză fiind cea a unei crime.

Potrivit surselor PortalSM, este vorba despre un tânăr având probleme de handicap, şi tatăl acestuia, de  74 de ani. Corpurile lor au fost găsite pe podea, iar locuinţa răvăşită.

La faţa locului sunt echipaje de poliţişti care prelevează probe şi caută amprente.

Anchetatorii iar în calcul varianta unui omor. Se pare că există deja câţiva suspecţi care ar fi căutaţi de poliţie.

Deocamdată informaţiile despre caz sunt foarte puţine.

Vom reveni cu detalii.

 

4 comentarii

  1. Radvanszki Roland Răspunde

    Așa, lăsați după ei și uitați unde se ajunge.E plin, frate, pur si simplu e plin de boschetari prin zona micro 14,15.Eu băiat de 15 ani, umblu cu frica în mine ca oare cand sare la mine ? Nu pot sa trec pe la piața ca vine si se ia de mine pur si simplu,pe langa spital la fel, vine si ma ameninta ca daca nu ii dau 1 leu baga cutitul in mine.Cand e mai intuneric afara,nu pot trece pe.la piata sa merg spre casa ca imi spune aceeasi chestie.

  2. Mamaia Răspunde

    Niste legi ar trebui schimbate domnilor!Umblam cu frica pe strazile satmarului!!!

  3. Jan Răspunde

    Iar il dau ca exemplu pozitiv, si probabil unii nu vor fi de acord cu mine: faceti fratilor ce a facut Viktor Orban in Ungaria !
    O lege care in urma unei prime atentionari nerespectate il bag la puscarie.
    Astia au fost, si t si vor fi o sursa de infractionalitate.
    Este regretabil dar asta-i adevarul.

  4. cALIN Răspunde

    Nu numai de boschetari e vorba. Vezi tot felul de indivizi dobiosi porniti in jos pe toboganul saraciei care isi duc viata pe linga carciumele din cartiere, care vaneaza astfel de persoane. Ce e trist e faptul ca nu prea vezi patrule ale politiei sau a politiei locale (de care nu nici nu vreau sa pomenesc….) d-apoi seara sau noaptea. Spre sa-l prinda si sa-si primeasca pedeapsa cu varf si indesat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.