Ultima actualizare: azi, 15:19
Locale

Doliu în Jandarmeria Satu Mare. A murit un colonel apreciat

Colonelul în rezervă Radu Petru Lecuța a decedat, marți dimineața. Acesta era un om extrem de apreciat la Jandarmeria Satu Mare, și nu numai.

Jandarmeria Satu Mare a transmis un mesaj în care anunța decesul acestuia:

”Acum două zile a sosit asupra noastră, ca o lovitură de trăznet care culcă la pământ cel mai falnic copac din pădure, trista veste prin care eram anunţaţi, că cel care a fost camaradul nostru, colonelul în rezervă Radu Petru LEUCUŢA, a pornit pe drumul veşniciei.
Speranţa noastră, că a fost doar un zvon fals, a năruit-o duşmanul vieţii pământeşti – moartea, care în dimineaţa zilei de 2 octombrie l-a răpit mult prea devreme dintre noi.
Plecarea lui lasă urme adânci în două familii: în familia sa din Oradea şi în familia jandarmilor, părăsindu-le pe amândouă prematur şi lăsându-ne pe toţi cu ochii plini de lacrimi şi cu inimile îndurerate.
Conştienţi de efemeritatea noastră în această lume transmitem un gând de mângâiere familiei greu încercate, şi i aducem un ultim omagiu camaradului nostru.

Dumnezeu sa i dea veşnică odihnă!”

3 comentarii

 1. Ioan Răspunde

  Bunul Dumnezeu sa l ierte si sa i dea idihna vesnica. Doar cand pleaca cineva dintre noi realuzam ce este important in viata aceasta.

 2. pisti Răspunde

  pai desteptii care vocifereaza despre pensiile speciale, care nu au nici o treaba cu cadrele militare, sa afle ca nu le mancam mult. murim majoritatea pana la 65 de ani.

  • Unu' Răspunde

   Doamne ajută!
   Asta le doresc tuturor beneficiarilor de pensii speciale, să be bucure de ele … cât mai puțin!
   Amin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Tânăr mort. A fost călcat de trenul Satu Mare – București

Un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Zalău, a murit în noaptea de marți spre miercuri, călcat de...

Închide