Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Dosar penal pentru un sătmărean care și-a însușit două carduri găsite pe jos

Un sătmărean, de 30 de ani, a fost depistat de polițiștii de ordine publică în municipiul Satu Mare având asupra sa carduri bancare, emise pe numele altei persoane.

La data de 15 octombrie, patrula de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au depistat un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Satu Mare, care avea asupra sa două carduri bancare emise pe numele altei persoane.

Astfel, continuând cercetările, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au stabilit faptul că la data de 2 octombrie a.c., bărbatul mai sus menționat ar fi găsit pe jos, în municipiul Satu Mare, două carduri emise pe numele altei persoane, pe care ar fi încercat să le folosească în scopul de a retrage numerar și pe care nu le-a predat poliției în termenul prevăzut de lege.

Astfel, s-a înregistrat dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, accesul ilegal la un sistem informatic și tentativă al efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

2 comentarii

  1. cârcotaş Răspunde

    L-au văzut că ridică de jos cardurile?A mers imediat la bancomat sub privirile poliţiei?Nu,nu,nu!Că doar aceste lucruri s-au aflat în urma cercetărilor!Dar cum le-a ajuns individul în vizor?Aaaa, l-au ,,depistat” şi,probabil,l-au percheziţionat…Mare dilemă!

  2. unnu Răspunde

    cardurile banbcar daca nu introduci bine parpla nu mai iese afara !!! sau iese ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.