Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

HALUCINANT! Un sătmărean și-a lovit soția cu ciocanul în cap, în timp ce îi făcea baie copilului!

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului F. I., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor. Față de inculpat, în data de 10 octombrie, s-a luat măsura retinerii pe o durată de 24 de ore.

Ce spun procurorii:

,,În data de 09.10.2018, în jurul orei 21.00, pe fondul unor neînţelegeri în familie, în timp ce persoana vătămată F. A., soţia sa, se pregătea să îmbăieze unul dintre copii şi se afla lângă vană, inculpatul a tras-o de păr, aceasta a alunecat şi s-a lovit cu capul de gresie.

Ulterior, inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri cu un ciocan în zona capului, iar când şi-a dat seama că aceasta este inconştientă, a scos-o din baie până în cameră şi a ieşit pe casa scări cerând vecinilor să cheme o ambulanţă. Aceasta a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare în comă, ulterior fiind transferată la secţia de neurochirurgie a Spitalului din Baia Mare.

Inculpatul F.I. a recunoscut şi a regretat fapta, spun  procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Referatul, împreună cu dosarul cauzei, a fost trimis spre competentă soluţionare, la Tribunalul Satu Mare. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare, in data de 11 octombrie 2018, a emis mandatul de arestare preventivă faţă de inculpatul F. I. , pe o durată de 30 de zile”

4 comentarii

  1. Adinutza Răspunde

    La răcoare cu nenorocitul DRACULUI.

    • vio sm Răspunde

      Buna
      Nu este bine ce a facut.
      “Soţia sa, se pregătea să îmbăieze unul dintre copii” spune ziaristul.
      Doamna Adinutza te oferi ….., viata este complicata !
      Copii noroc si sanatate s a gasiti.
      O zi buna.

  2. gheorghe Răspunde

    Trebuie pus la munca silnica ,derbedeul.Sa munceasca pana va acoperi cheltuielile spitalicesti,transport si tratamentul de care are nevoie femeia pana cand isi va reveni….bineinteles daca-si mai revine.De ce sa platim NOI (era sa scriu statul dar de fapt statul tot de la NOI ia ca sa plateasca) din bugetul de sanatate pentru un astfel de specimen?Tzuhaus si dat pe mana ,,iubitorilor de masculi “ca sa-l faca fericit !!!

  3. Flo Răspunde

    O familie tradiționala .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.