Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

FOTO. Accident cu victimă în Satu Mare. Impact între un taxi și o mașină

Un accident de circulație a avut loc în această seară, marți, 23 octombrie, în municipiul Satu Mare. Un taxi și o mașină s-au ciocnit puternic.

Totul s-a întâmplat în această seară pe bulevardul Muncii, colț cu strada Astronauților, unde a avut loc un impact violent între un taxi și un autoturism marca VW Passat.

Unul dintre martori a declarat, pentru Portal SM, că în urma accidentului a rezultat rănirea unei fetițe. La fața locului a ajuns un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare.

Vom reveni cu detalii.

8 comentarii

  1. Altu Răspunde

    În intersecția respectivă sunt nenumărate accidente toate din același motiv,cei care vin de pe Muncii nu acordă prioritate deși au un STOP mare ,plus trecere de pietoni. Ar trebui montat și un limitator de viteză. Are noroc taximetristul că la ce bubuitură a fost putea fi mai grav. Nu înțeleg cum el ca taximetrist nu știa că are STOP. Pe unul străin înțelegi că îl mai fură peisajul dar el din oraș și taximetrist

    • Unu' Răspunde

      Păi ai spus tot! Concluzia e simplă: vorbești despre un TAXIMETRIST, aka ză king of ză roud! (the king of the road, pentru dislexici!)
      Pentru sub-specia asta umanoidă semnul STOP înseamnă că toți ceilalți trebuie să se oprească când vine EL, măria Sa!

  2. Carmen Răspunde

    Si toate astea cu tarife “reasezate”…..

  3. Carla Răspunde

    Ce bine le știți voi pe toate dar celalalt ca a avut viteza mare nu contează așai? Știți sa criticați și sa comentați pe necazul altuia

    • Altu Răspunde

      Păi ,nu prea contează,taxiul nu a respectat semnul de STOP și a intrat în cealaltă mașină. Nu s-a întâmplat invers. Și la ce impact a fost nu cred că taxiul circula cu viteză mică. Deci fă școala de șoferi și apoi comentează.

    • Unu' Răspunde

      Stimată doamnă, acolo este puțin mai mult decât viteza unuia sau faptul că taximetristul n-a oprit la STOP!
      Mașinile “parcate” aiurea prea aproape de intersecție care blochează vizibilitatea în intersecție și indolența, prostia și nepăsarea autorităților (aka gardienii publici cărora le este delegată supravegherea traficului) sunt de asemenea factori hotărâtori în acest eveniment!
      Dar, peste toate se pune neatenția unui “șofer” care de dorește a fi profesionist și-și câștigă existența din șofat, taximetristul, care n-a oprit la semnul STOP!

  4. avut Răspunde

    eu cand am spus ca nu ar fi nici un bai daca nu ar mai fi taximetre in oras…si se mai dau si rotunzi atunci cand spun ca ne duc copiii “in siguranta” la scoala…

  5. EU Răspunde

    CE USOR STITI VOI SA CRITICATI SI SA JUDECATI O PERSOANA FARA A STI DE FAPT MOTIVUL ADEVARAT IN CARE SA PETRECUT ACCIDENTUL…. IN PRIMUL RAND TAXIMETRISTUL NU ERA DIN SATU MARE CI DIN BUZAU, AL DOILEA RAND NU A AVUT DELOC VITEZA PT CA ACUL INDICATORULUI ERA OPRIT LA 23 KM…DECI MAI MULT DE 30 ERA IMPOSIBIL SA AIBE INAINTEA IMPACTULUI, AL TREILEA RAND MASINILE PARCATE PE AMBELE PARTI ESTE INTERZIS PE O STRADA CU SENS UNIC REDUCAND VIZIBILITATEA INDICATORULUI MAI ALES PE TIMP DE NOAPTE ,…DECI DRAGI COMENTATORI SI ,,JUDECATORI” CARE STITI REPEDE SA DATI CU PRESUPUSUL DIN PARTEA MEA O LECTIE DE INVATAT AR FI PT CEI CE LASA MASINILE PARCATE IN DREPTUL INDICATOARELOR SAU TRECERILOR DE PIETONI CA URMATOALE VICTIME AR PUTEA FI CHIAR UNUL DIN COPILUL LOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.