Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Acoperiş luat de vânt. Era să cadă peste un muncitor

Un acoperiş a fost luat de vântul din această după amiază de pe un bloc din municipiul Satu Mare şi era cât pe ce să omoare pe cineva.

Blocul este situat în spatele magazinului Profi de pe b-dul Cloşca.

“Un sătmărean l-a văzut când a picat. A fost norocos săracul om. Lucrează la Florisal şi a făcut poze îngrozit de ce a văzut”, a scris sătmăreanul Alexabdru Cosma pe facebook.

FOTO: Alexandru Cosma facebook

6 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Asta înseamnă ciubucăreală de “meșter”!

  2. Alex Răspunde

    E clar ca rezultanta fortelor pe acoperis nu a fost nula, probabil au contribuit si putregaiurile din leturi de a ajuns acolo jos. Vantul dezvolta o forta impresionanta cand intaneste suprafete mari; greutatea structurii mica sau prost fixata conduc la astfel de “bucurii”. N-ar fi rau ca toti cei care au acoperisuri sa le verifice inainte ca un nou vant avantat sa le arunce cine stie pe unde sau cine stie peste cine sau ce.

  3. cetatean Răspunde

    Aproape toate acoperisurile care au fost facute pe blocurile comuniste dupa revolutie sunt facute fara proiect de tot felul de echipe care sau intrecut intre ei cine face cel mai ieftin acoperis .Autoritatile cunosc ff bine situatia da nu se iau masuri !Personal cunosc situatia din cartierul 14 Mai din perioada respectiva cand toti locatari isi acopereau blocurile cu placi din azbociment pe o structura lemnosa fragila cu echipe de muncitori care nu aveau calificare pentru ceea ce ei proiectau ei executau .

  4. Gyuri Răspunde

    Eu nu văd să se fi desprins vreo placă din acoperiş.A fost luat de vănt pentru că nu a fost ancorat bine şi a avut ceva portanţă iniţială la vânt.Vântului nu trebuie să-i oferi suprafaţă de împingere.Multe şarpante de bloc sunt cu ,,invitaţie” la vânt pentru a le smulge.

  5. Ciudat Răspunde

    Hmmm…1 an si jumate cand am cumparat o casa ce a fost canstruit cam 100 de ani. …acoperisul sta pe el cam 50 de ani cand a fost renovat spun vecinii mai in varsta si rezista si simplu a fost canstruit ,nui complicat.Alti vecini plang ca acum 5 ani maxim au renovat tot acoperisul si de 2 ori a luat vantul …..nam curajul sa schimb…:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.