Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTO. Probleme la Burdea: o reclamă doborâtă, “sensul” stricat  

Probleme la Burdea din cauza vântului. Firma luminoasă de la Zidul Chinezesc a fost doborâtă de vântul din această după amiază. Firma a căzut peste cablurile de pe stâlpi, astfel că a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru eliberarea zonei.

Tot din cauza zonei, materialele plastice care formează “sensul giratoriu” din intersecţie au fost mişcate de la loc.

Problema a fost remediată în câteva minute.

11 comentarii

  1. whiskas Răspunde

    De multe ori ma intreb, de ce acesti bravi eroii ,sunt peste tot ,la cele mai groaznice evenimente ,de la carnagiu pe sosele si nu numai , pana la pisica din copac noapte zi duminica,ploua ,ninge sunt la datorie ,, CUM EXPLICATI DOAMNELOR……VIORICA, OLGUTA ect.?ca jandarmi .au retributii mai mari ;si mai multe drepturi ,avansari ……..!daca este cazul si eii stiu un pic de bataie ..dar daca nu se duc la interventie promt la secunda riscam sa ardem de vii A L O ., aude cineva…? BRAVO VOUA MULTUMIRII,,,

  2. Unu' Răspunde

    Întreb și eu, să mă aflu-n treabă: Mașinile care staționează pe pista de bicicliști nu deranjează pe nimeni?

  3. abc Răspunde

    Stai liniștit @Unu’ că acum măcar nu-s parcați până în perete ca de obicei. Dar mă gândesc asta nu e din grija pietonilor ci le era frică șoferilor să nu le cadă ceva pe caroseria hergheliei.

  4. ElSIEa Răspunde

    Cei ce stationeaza pe pista de biciclisti stiu ca este o delimitare dintre trotuar si pana unde au voie sa intre cu masinile,nu au auzit de pista de biciclisti

    • Unu' Răspunde

      Între noi fie vorba, orice șofer ȘTIE (că doar a învățat la școala de șoferi și a dat și promovat și un examen în acest sens) că este INTERZISĂ ocuparea trotuarelor cu mașini staționate, dacă acest lucru nu este permis prin INDICATOR ȘI MARCAJ!
      Restul e Can-Can!

  5. y Răspunde

    EISIEa, cei care staționează pe pista de bicicliști sau pe trotuar sunt niște nesimțiți. Probabil și la budă merg cu mașina. Stai liniștit, le va veni odată și lor rândul când vor înjura pe cei care parchează cu drona personală sub nasul lor iar ei nu își pot târâ oasele beteage până la doftor din cauza acestora.

  6. Ionica Răspunde

    Noii bogati ai Satmarului parcheaza in fata la K10 :))

    • Unu' Răspunde

      Vechii polițiști (nu gardienii publici!) ar trebui să-i amendeze, stimulându-i astfel să facă puțină mișcare până la parcarea Kaufland sau cea de vis-a-vis unde a fost OMV!

      • Pop Ioan Răspunde

        UNU@ cum poti pretinde asa ceva?? Opincile “de firma” nu rezista pe distante asa de lungi!!

  7. Geo Răspunde

    Totuși când au fe gând să refacă sensul giratoriu de la Burdea. Atât de greu se circulă acum în acea intersecție, mai ales cei ce vin de pe B-dul Cloșca înspre Podul Decebal, e groazni. Ce se așteaptă totuși?. Dar Maskulik ăsta unde e?. Nu se mai aude nimic de el !. Nu mai are Sătmarul ăsta manager?. Chiar nu mai interesează pe nimeni ce se întîmplă în orașul ăsta?. Domnule primar, ce aveți de spus???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.