Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

FOTO. Consiliul Județean ar vrea să închidă cantina. Funcționarii, supărați

Consiliul Județean ar vrea să închidă cantina. După ce s-a aflat intenția președintelui CJ de a o închide, funcționarii au reacționat. Aceștia sunt revoltați, cantina fiind printre cele mai bune din oraș și plină mai tot timpul. Susținerea funcționarilor vine și din partea primarului municipiului Satu Mare.

Kereskenyi Gabor, a lăsat un mesaj în registrul de sugestii și reclamații al cantinei, adresându-se președintelui Consiliului Județean, Pataki Csaba. Acesta îi solicită președintelui să nu închidă cantina.

Redăm integral mesajul primarului, Kereskenyi Gabor:

”Domnule Președinte!

Vă solicităm insistent să nu închideți cantinta!!!

Avem nvoie de acest obiectiv care are o bucătărie bună ca la mama-acasă!

Personalul de la Palatul-Jud SM este profesionist și devotat.

Vă mulțumim anticipat!

Primar Kereskenyi Gabor”

7 comentarii

  1. Ion Răspunde

    Mancarea este mai degraba ca la tata acasa…

  2. Tibi Răspunde

    Cantina ar trebui sa fie obiectivul unui control mai amanuntit din partea ANAF & CO. Parca era interzis de la UE ca statul sa detine entitati economice care sa concureze cu privatii. Doar parca.

    Si ii “Personalul de la Palat”. Nu il mai pictati pe primar intr-o nota pozitiva ca nu va merge, de parca nu avea nr. de telefon a lui Csabi. Ne-a dat pe spate cu cat de mult ii pasa de acest oras mai ales de buzunarul pretenului Tarr.

  3. cetatean Răspunde

    Cine vrea maninca acolo cine nu vrea nu mananca acolo. Dar in textul articolului se spune”plina mai tot timpul”. asta e problema. Ca ar trebui verificat cat timp stau angajatii din “palat’ acolo si de cate ori pe zi coboara “sa manance”. Pe mine ca cetatean asta ma intereseaza ca niciodata nu gasesti pe cine cauti. Atat primaria cat si consiliul judetean ar trebui sa afiseze undeva un program . si daca nu gasesti in acel interval orar pe cine cauti atunci ar trebui sa existe un mod de a putea anunta acest lucru. Mergi si cauti pe X si nu e. Colegii niciodata nu stiu unde e. ” e pe aici ,pe undeva” sau ” ar trebui sa soseasca”. Dar X nu e si tu ca si cetatean ce faci?? Marea majoritate a cetatenilor care au treba in ” palat” lucreaza pe undeva. ca sa mearga acolo a trebuit sa-si ia o zi libera de la munca sau sa se invoiasca pentru cateva ore.

  4. Rodica Răspunde

    Interesant ! Astia doi – primar si presedinte de CJ – zici ca n-ar vorbi aceeasi limba , nu lucreaza in aceeasi cladire si nu sunt din acelasi oras , trebuie sa-si trimita …scrisori ! Indiferent care a fost scopul , e cea mai proasta alegere ! Cat despre mancare ca la mama acasa , mai ramane de vazut ; da sunt si buni platnici , cer termen de plata de pe oriunde se aprovizioneaza cu materia prima , nu sunt capabili sa plateasca pe loc si daca se poate sa le fie livrata si rapid marfa ! Vai de capul lor !

  5. Bre Răspunde

    Masa la Cantina Palat ar trebui sa fie obligatorie pt toti angajatii CJ si Primarie sa nu-si piarda timpul cu “pauza de masa” 2 ore! Idee buna dle primar!

  6. cârcotaş Răspunde

    Ce preţ are meniul zilei? E oare ,,subvenţionat”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.