Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

PNL se pregătește de alegeri. Cum își stabilește candidații la primării

Candidaţii Partidului Național Liberal (PNL) la alegerile locale vor fi desemnaţi în urma unei campanii interne care se va desfăşura în perioada 15 noiembrie 2018 – 15 martie 2019 şi a unui sondaj de opinie, a anunţat preşedintele partidului, Ludovic Orban.

Decizia a fost luată de Biroul Politic Naţional al PNL, a precizat Ludovic Orban, adăugând că sondajele de opinie se vor realiza ulterior campaniei interne, până la data de 15 aprilie 2019. Potrivit președintelui PNL, candidaturile se depun până la data de 15 noiembrie, iar până la 15 martie anul viitor, candidaţii vor intra în campanie, atât internă, cât şi în exteriorul PNL.

,,Fiecare candidat trebuie să vină cu un program de guvernare locală care să ofere soluţii pentru rezolvarea marilor probleme din fiecare municipiu reşedinţă de judeţ şi, de asemenea, şi cu un plan de campanie. Candidaţilor care sunt înscrişi în cursă în fiecare municipiu reşedinţă de judeţ nu le este permis să îşi atace contracandidaţii din PNL, acest criteriu fiind un criteriu eliminator. Comunicarea publică a candidaţilor va fi exclusiv pozitivă, o comunicare în care candidaţii vor prezenta soluţiile pe care le au la problemele cu care se confruntă locuitorii din fiecare municipiu reşedinţă de judeţ şi din Bucureşti“, a declarat Ludovic Orban, la finalul Biroul Politic Naţional al PNL.

 

6 comentarii

  1. cârcotaş Răspunde

    Buuuun!Am văzut ce zice Orban.Da’ de ce ni-l arată pe ăsta mic şi alb?

  2. S.M. Răspunde

    Mai bine pe Raluca!!!!!!

  3. Ion Răspunde

    Le da test grila din Bratianu…

  4. ciprian Răspunde

    Cred ca e timpul sa vina alta generatie, cei care au in stagiatura 1- 2 mandate e timpul sa plece

  5. satmarean Răspunde

    PNL are nevoie de candidati credibili. In opinia mea, in afara de Duma Ovidiu de la Ardud si inca doi-trei primari, PNL Satu Mare e ZERO! Organizarea si activitatea PNL Satu Mare in ultimii ani sunt la cele mai scazute cote. E mare nevoie de o noua generatie de oameni politici in PNL, altminteri soarta liberalilor va fi similara cu cea a taranistilor.

  6. Liberal Răspunde

    PNL e pe butuci. Reintrarea in scena a lui Crin Antonescu si Vasile Blaga dovedeste ca liberalii refuza sa se reformeze. De asemenea, degringolada din partid, evidentiata si de pozitionarea la referendum, arata lipsa de unitate a partidului. Cel putin liderii liberali trebuiau sa aiba un numitor comun in ceea ce priveste referendumul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.