Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Cum umflă un hipermarket din Satu Mare prețul de la raft până la casa de marcat

La raft apare un preț, iar la casă te poți trezi cu altul. Asta a pățit un sătmărean care s-a trezit cu prețul aproape dublat la un produs, după ce a ajuns cu el la casa unui hipermarket din municipiul Satu Mare.

Totul s-a întâmplat astăzi, la un hipermarket de pe drumul Careiului, unde un sătmărean a dorit să cumpere mai multe DVD-uri.

,,Țeapă. Preț lipit pe DVD, 9,9 lei, iar la casă 16 lei. Oare OPC nu se autosesizează?”, a scris sătmăreanul într-o postare pe Facebook.

 

3 comentarii

  1. Rodica Răspunde

    Va mirati de parca ar fi prima data ! Asta face parte din politica TUTUROR super, hiper ,extra marketurilor ! Ce nu face parte din politica de protectie a consumatorului este nepasarea si indolenta institutiilor care ar trebui sa se autosesizeze la asemenea practici si sa le taxeze corespunzator !

  2. Unumaibun' Răspunde

    Diferenta de pret este din cauza incompetentei , neatentiei lucratorilor comerciali sau a managerilor de raion , ori nu sunt destui angajati . Cauza este urmatoarea , in sistemul lor se schimba preturile ori odata la 1 saptamana , ori vin din centrala preturi cu “promotii si se schimba automat” , ori schimba niste preturi managerii de raion pentru a oferta anumite produse , lucratorii comerciali trebuie sa verifice preturile in fiecare zi, sa corespunda cu preturile din sistemul lor central “ar trebui” , astfel ori intervine incompenta, fiind angajate persoane incompetente, ori sunt prea putini angajati si nu au timpul necesar sa verifice si sa actualizeze toate preturile. Chestia asta se intampla foarte des in special in magazinele astea mari si cine sufera? Cei care cumpara, eu in locul oricaruia care pateste asa ceva , as insista pana la os sa mi se dea produsul conform pretului la raft , in special daca este pretul lipit si pe produs , in mod contrar as sesiza OPC-ul.

  3. ciprian Răspunde

    La cati bani fac, n-au scuze…OPC calare pe ei….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.