Ultima actualizare: azi, 13:41

Locale

FOTO. Eroul de lângă noi. Un pompier aflat în timpul liber a salvat victima unui accident rutier

Ștefan Szabolcs, pompier și paramedic în cadrul Detașamentului de Pompieri Carei, datorită prezenței de spirit, curajului și aptitudinilor sale, a salvat viața unui bărbat.

Concret, în cursul zilei de 14 octombrie, în timp ce se deplasa cu mașina, împreună cu familia, a fost nevoit să oprească din cauza producerii unui accident rutier. A găsit pe carosabil un bărbat care prezenta o hemoragie abundentă, cu multiple plăgi și traumatisme și în stare de inconștiență.

Acesta a fost momentul în care a pus în aplicare tot ce a învățat în ultimii 11 ani: ”S-a sunat la 112?”, ”Am nevoie de garou..”, ”Am nevoie de…”. A improvizat un garou dintr-un batic găsit în portbagajul unei mașini, a pansat răni, a verificat în permanență respirația aplicând o Pipă Guedel (găsită într-o trusă medicală) pentru a menține deschise căile respiratorii.

A făcut totul perfect până la sosirea ambulanței. Un caz deosebit de grav, dificil de gestionat, dar dus la bun sfârșit, acesta este tabloul unui adevărat salvator! Felicitări!

Un comentariu

  1. Cetățeanul relaxat Răspunde

    Felicitări din toată inima!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.