Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

FOTO. Femeie prinsă în flagrant în timp ce fura o bicicletă, în centrul Sătmarului

Polițiștii locali din Satu Mare au depistat joi seara, în flagrant delict, o tânără în timp ce sustrăgea o bicicletă.

Astfel, în jurul orei 19.20, un echipaj al Poliției Locale Satu Mare a prins-o pe Anetta E., 31 de ani, în timp ce sustrăgea o bicicletă din fața unei cafenele din Centrul Vechi al orașului. Cazul a fost preluat de Poliția municipiului Satu Mare.

Poliția Locală avertizează cetățenii municipiului să își asigure corespunzător bicicletele pentru a descuraja tentativele de furt și să încerce, pe cât posibil, să nu lase aceste bunuri nesupravegheate o perioadă lungă de timp.

Sursa – Facebook/Poliția Locală Satu Mare

6 comentarii

  1. Szandokan Răspunde

    Aceeași persoana care se droghează și perinda centrul zi și noapte. Locuiește pe Ady Endre și este cunoscuta autorităților. Culmea ca din curtea respectivă provin și alte fețe dubioase asociate mai mult sau mai puțin cu Albu. Mașinile parcate la aceeași adresa pe Ady Endre se regăsesc și acolo unde sunt cele cu numere YNT, InterCompany, firma lui Albu.
    Tipa a mai fost arestata de nenumărate ori și nu i se face absolut nimic de fiecare data. Soluția probabil ar fi aceea in care prezenta poliției in zona centrală sa fie și mai activa.
    Bandele de hoți sunt foarte bine organizați și nu datorită faptului ca ar fi ei deosebiți față de restul ci mai degrabă pentru ca sunt poziționați strategic nu doar ei ci mai ales cine-i conduc. Pe absolut toate străzile rezidențiale exista razii ale acestor indivizi dubioși și de cele mai multe ori in perechi, probabil unul e acționarul și celălalt SEcuritatea primului. Nu-ți trebuie mult creier săi dibui deoarece pur și simplu ei nu au ce caută in zonele respective decât cu un singur scop: acela de a sparge mașini, case și orice cade la mână.

  2. Riki Răspunde

    Nu va pati nimic, in curand o vom vedea din nou pentru fapte asemanatoare.

  3. asder Răspunde

    numai probleme cu studentii astia bursieri din Suedia.

  4. Alex Răspunde

    Pentru genul acesta de persoane hotia este un mod de-a exista. Cu astia nu ajunge numai sa aplici legea ci trebuie sa treci dincolo de ea.

  5. Gogu din Punjab Răspunde

    Sunt diasporeni din Punjab !Autoritatile din India i-au recunoscut ca fiind ”diaspora” lor in Europa,astfel ca pot cere oricand cetatenie indiana !! Ma mir ca inca Burti nu s-a declarat consul al lor !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.