Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Locatarii din Micro 17, furioși pe proprietarii de terenuri. ,,Cât să mai suportăm acest fum teribil?”

Locatarii din cartierul Micro 17 din municipiul Satu Mare sunt furioși pe proprietarii de terenuri care, spun ei, își curăță moșiile seară de seară, provocând un fum insuportabil care se propagă la etajele blocurilor.

Oamenii spun că proprietarii de grădini își curăță terenurile de buruieni în fiecare seară fără să le pese că, de foarte multe ori, fumul ajunge să intre în apartamentele din apropiere.

,,Aș vrea să știu de ce trebuie să suportăm seară de seară acest fum teribil făcut de proprietarii de grădini din Micro 17. Pe când va arăta și aici ca în Micro 16?”, a declarat, pentru Portal SM, unul dintre locatari.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

4 comentarii

  1. dia Răspunde

    AR TREBUI AMENDATI….NU-I DESTULA INVAZIA DE PLOSNITE…A MAI LIPSIT FUMUL..

  2. satmarean Răspunde

    alta dezinfectie trebuie facuta in zona ostrovului, dar, credema ca merge cu foc, cuptoare si dupa aia fum.

  3. Unu' Răspunde

    În tot orașul e așa! Oamenii proști, în loc să composteze deșeurile vegetale, le ard, iar în primăvară dau fuga la magazine să cumpere … compost!
    Ar fi o idee bună să se facă niște controale, dar multe nu s-ar schimba! Trebuie schimbată mentalitatea!

    Am în cartier, relativ aproape de mine un “vecin” care încă ține cai în oraș și toată iarna face foc în sobă cu tot felul de resturi! Uitați de uscatul rufelor în curte! Un fum gros se lasă peste toată zona! Culmea, vecini de gard cu acesta stau socrii unui consilier municipal …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.