Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Mobilizare la Satu Mare! Fiul unui jandarm are nevoie de ajutor!

Mobilizare în Jandarmieria Satu Mare. Fiul unui jandarm are nevoie de sprijin în lupta cu boala. Apelul a fost lansat pe facebook şi distribuit de mai mulţi colegi de serviciu.

E nevoie de #Mobilizare maximă !!!!! Fiul unui coleg de serviciu are nevoie de ajutorul nostru. Astfel, Micuțul Darian ?, trebuie și merită să fie salvat și să ducă o viață normală !!!! Care poate ajuta cu o donație, orice sumă e binevenită, dacă nu, cel puțin o distribuire a postarii ca să ne adunam cât mai mulți pt salvarea lui. Dar din Dar se face rai…”, a transmis pe facebook, Răzvan Ţiplea, un jandarm implicat în mai multe cauze umanitare.

Pe 10 septembrie Darian trebuia să înceapă din nou şcoala, dar o nemiloasă boală l-a lovit.

Cine dorește să-l ajute financiar, o poate face prin următorul cont:

CONT IBAN: RO24BTRL03101201S82878XX / Titular cont: Iuhas Roxana

În sprijinul său au sărit atât asociaţia părinţilor de la Grădiniţa nr. 11 din Satu Mare cât şi Asociaţia Jandarmilor Sătmăreni Sf. Arh. Mihail şi Gavriil şi colegii de muncă.

Cei care doresc să sprijine financiar familia o pot face în contul din fotografia ataşată. Cei care nu au această posibilitate pot ajuta cu răspândirea informaţiei, poate se vor găsi oameni cu posibilităţi.

Facebook: #unitipentrudarian

 

Un comentariu

  1. Rodica Răspunde

    Doamna ministru , daca tot veniti pe la sindrofia aceea privind ingrijirea pacientului , poate va faceti timp si pentru acest copilas nevinovat ( sau pentru alte cazuri nemediatizate ) ! Sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere familiei , iar noi , cei care putem sa ajutam , s-o facem neconditionat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.