Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Accident spectaculos în judeţul Satu Mare. A rupt doi stâlpi și nu a pățit nimic!

Accident spectaculos în judeţul Satu Mare. Totul s-a petrecut în urmă cu câteva minute în faţa bisericii din localitatea Gelu.

O femeie aflată la volanul unui autoturism Dacia Logan MCV a pierdut controlul maşinii, a ieşit de pe carosabil, a rupt doi stâlpi, un hidrant de apă şi un indicator. În mod miraculos, şoferiţa nu a păţit nimic.

Curentul electric în zonă a fost întrerupt. La faţa locului s-a deplasat şi o autospecială cu macara de la Electrica şi mai multe echipe de electricieni pentru înlocuirea stâlpilor.

30 comentarii

  1. Mae Răspunde

    E tare dacia

  2. Pavel Răspunde

    Tapân Logan !!!

  3. Alex Răspunde

    Varsta femeii? Era blonda? Prastie cumva? Suparata pe viata si pe stalp?

    • Florin Răspunde

      Ce rai suntem uni. Femeii i s-a facut rau de la inima. Chiar nu era blonda. Nu era suparata nici pe viata nici pe stalp. Era suparata de ce i s-a intamplat, dar multumita ca a scapat cu viata. Si nu era “prastie”.

      • gheorghe Răspunde

        Asa o fi mai Florine,da viteza tot a avut.Nu se imbotea masina in halul asta la 50 km/h!!!

        • Florin Răspunde

          Ce viteza a avut Dumnezeu stie. Bine ca a scapat cu viata. Mii de multumiri celor de la electrica pentru promtitudine si efort. In jur 22, 30 am avut curent in case. Imbotitul masinii si accidentul arata ca loganurile sunt masini puternice. Sa nu treaca nimeni prin ce a trecu aceasta femeie

          • avut

            e drept ca statea cu ochii in telefon? daac e cazul, asa ii rebuie!

    • Maria Răspunde

      Daca mama,sotia,sora…o femeie din familia ta ar fi patit asa ceva,era :blonda,prastie etc.etc…..ce ziceai….ai fost la fata locului….iti raspund eu blona,prastia….etc…nu vorbeam la telefon….nu am avut viteza…nu am fost suparata pe nimic…mi s-a facut rau…nu doresc nimanui da treaca prin ce am trecut….Nu judeca,daca nu vrei sa fi judecat.

      • avut Răspunde

        e si mai nasol decat mi-am imaginat atunci… Daca ai un pic de materie cenusie in teasta, atunci cand nu te simti bine apesi pe pedala aia din mijlo de ii zice frana, tragi pe dreapta, iesi la o gura de aer proaspat si astepti sa iti treaca, eventual chemi ajutor (chiar ambulanta daca e necesar). Asa doar providenta a facut sa fie doar doi stalpi victime…

        • Florin Răspunde

          Tu cand o sa mergi cu masina si ti se face rau instant de la inima, apasa pedala, frana si ia aer. Sper sa reusesti sa le faci pe toate deodata cand tie rau. Daca apuci. …. Si in stare de inconstienta sa chemi salvarea.

        • Maria Răspunde

          Superman nu-ti doresc sa ti se intample….lucrez in sanatate si stiu ce vorbesc…daca treceai prin acele clipe cred ca ai vorbi altfel….cand ti se face rau ..nu te anunta..vedeti la urmatoarea trageti dreapta ca o sa vi se faca rau….

  4. Garuboz Răspunde

    Cred ca era suparata si pe logan

  5. Unu' Răspunde

    Nașpa să ai drumuri bune …

  6. gheorghe Răspunde

    De cand s-au reparat drumurile pe ruta Madaras-Tasnad se circula,,in draci”nu mai respecta nimeni viteza legala.Bineinteles ca doamna soferita a avut ceva viteza.Trebuie sa fii inconstient sa circuli cu asa viteza prin localitate.La cum arata masina sigur avea peste 70km/h.Cand era drumul rau toti se plangeau, injurau autoritatile si postau pe fb.starea drumului.A fost o lucrare de mare amploare si durata,santierul a inceput din Tasnad si a venit spre Satmar pe ruta respectiva.Acum n-am vazut pe nimeni sa scrie ceva de bine la adresa celor care au executat aceasta lucrare.K-asai romanul nemultumit si nemultumitor!!!

  7. Alex Răspunde

    @Florin, @Maria. Un accident este un eveniment exceptional ce se poate produce din vari cauze. In alte situatii sunt prezentate victimele cu initiale, se verifica documentele, se verifica starea victimelor, a soferilor, se spun presupusele cauze, altele. Ciudat ca in acest caz nu s-a precizat mai nimic, lucru care te face sa presupui diverse ipoteze. Va dati seama ca nu am avut de unde sa stiu cine e persoana implicata si ce s-a intamplat, eu am pus semnul intrebarii unor ipotetice cauze; chiar imi cer scuze daca am jignit pe cineva. Si nu in ultimul rand, ma bucur @Florin ca nu ai fost in locul unuia din stalpi si ai putut sa ma dojenesti mai sus, pentru mine asta nu e o problema.

    • Florin Răspunde

      Alex, departe gandul de a dojeni, dar expresii ca blonda, prastie, suparata pe stalp sau pe viata cum le putem cataloga ? Cu ce te incanta initialele si varsta femeii ? Daca esti curios: kilometrajul zero, alcooltestu zero. Ipotezele nu isi au rostul. Ceea ce ar trebui sa constientizam cu totii este urmatorul lucru: ceea ce s-a intamplat in acest accident, in fata bisericii din Gelu, nu a fost un accident ci o MINUNE. Trebuie sa multumim lui Dumnezeu si sa ne bucuram ca aceasta femeie s-a nascut a doua oara.

      • Maria Răspunde

        Cred ca ati fost la fata locului…multumesc….acest individ…domn nu -l pot numi, cred ca nu-si respecta mama si doamnele din familia lui.vorboste gura inaintea mintii.imi pare rau ca m -am justificat unui nimeni.

        • Florin Răspunde

          Doamna Maria va rog din suflet sa nu va intristati pentru comentariile “negative”. Dati slava lui Dumnezeu ca sunteti bine si bucurati-va ca sunteti in viata si sanatoasa alaturi de familie si cei dragi. Multa putere, multa sanatate. Doamne ajuta.

      • Norick Răspunde

        Eu am ceva nelamuriri cu “kilometrajul zero” . Cred ca lipseste o cifra (7 , 8 ,sau 9) … 😉
        In rest chiar ca o avut mare noroc tanti Maria – sper sa -i fie de folos “scolarizarea” si totodata insanatosire grabnica.. .. 😉

  8. PB Răspunde

    Un accident i se poate întâmpla oricui. Nu înțeleg de ce trebuie sa comentati pro și contra. Mai bine, cei din localitatea respectiva, ați semna o petiție pentru instalarea unor camere și a unor accesorii pe asfalt care sa oblige în primul rand basculante și mașinile de gunoi sa nu mai gonească asa cum o fac acum. Repet, un moment de neatenție (sau o stare de rău în acest caz), ni se poate întâmpla oricui. Bine ca au fost doar pagube materiale pt ca, după câte mi s-a comunicat, este o zona foarte circulata pietonal.
    Amin!

    • avut Răspunde

      Nu, nu se poate intampla oricui. Un moment de neatentie poate insemna moartea cuiva. Nu stiu de ce nu sunteti in stare sa constientizati asta…

  9. Alex Răspunde

    @Maria. Doamna Maria, eu am mai vazut articole despre accidente pe acest portal si se prezentau circumstantele acestora, de aceea am presupus ca un nimeni cum sunt eu sa fiu informat despre ele. Din pacate nu s-a intamplat si mi-am dat si eu cu presupusul, lucru pe care-l regret. Sunt martori care sustin ca nu aveati viteza, si-i cred, de-altfel si kilometrajul se pare ca era pe zero, totusi din pura curiozitate as fi vrut sa stiu cu ce viteza a venit stalpul spre dumneavoastra, bineinteles consemnata de un oficial. In rest va marturisesc ca eu respect femeile si nu trebuie sa-mi dati mie explicatii.

    • Florin Răspunde

      Alex, Alex, chiar te stiam mai serios si mai sincer. Dar :”totusi din pura curiozitate as fi vrut sa stiu cu ce viteza a venit stalpul spre dumneavoastra, bineinteles consemnata de un oficial” mi se pare cam mult. Totusi, sunt oameni care atata pot. Pacat sa ceri mai mult de la ei. Cat despre regretele tale … Dar, contiuna incepivsa devi interesant, incepi sa-ti dezvalui caracterul. Noapte linistita.

  10. Alex Răspunde

    @Florin. Mersi, la fel. Totusi, kilometraj zero, adica masina a stat, impactul a avut loc, ca este vizibil, ramane varianta ca stalpul a venit spre masina.

    • y Răspunde

      Kilometraj zero în accepțiunea mea și cum înțeleg eu probabil greșit limba română este că mașina este nou-nouță, nu a circulat. Dacă în schimb ai vrut să spui că acul vitezometrului indica 0, este altceva. Noroc că sunt doi unguri prin zonă care te învață unde este diferența.

  11. Alex Răspunde

    @y. Nu eu am spus chestia cu kilometrajul ci Florin mai sus. Fiind vorba de o minune dumnezeiasca nu mi-am permis sa schimb ipotezele. Eu nu ma supar cand am de la cine invata si nu ma afecteaza nici daca invataturile vin de la unguri.

  12. y Răspunde

    @Alex,eu am scris doar din simplul motiv că aproape nimeni în afară de prietenul meu @Norick nu a sesizat greșeala de exprimare.
    Și dacă tot m-am băgat ca musca-n în ciorbă aș avea observație. Indiferent de circumstanțele în care a avut loc accidentul, că a vorbit sau nu a vorbit doamna la telefon, că i s-a făcut rău ori ba, că e blondă sau ”praștie”, la viteza regulamentară nu făcea praf mașina și nu avea cum să rupă stâlpul. Aici e baiul cu șoferii de la noi. Toți se grăbesc dar uită că minutul ăla câștigat eventual te poate costa foarte scump. Ascultați-mă,nu merită.

    • Florin Răspunde

      Asa este: acul vitozemetrului era la zero.

    • avut Răspunde

      aici e ca in poezia “Catelus cu parul cret” : si se jura ca nu fura, dar l-am prins cu stalpii-n gura. Nici viteza nu a avut, era si atenta, i s-a facut rau, dar probabil dupa impactul si punerea la pamant a doi stalpi, si-a revenit…
      Eu nu doresc raul nimanui, sper ca ati tras invatamintele necesare din eveniment, va doresc sa nu omorati pe nimeni data viitoare cand vi se face rau…

    • Stupid People Răspunde

      Dacă e prieten cu tine,spune- i că e tut !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.