Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Pâine ambalată cu pliante pro-referendum. Imaginile au devenit virale

Mai multe imagini cu pachete de pâine conținând pliante pro-referendum au fost publicate pe diverse pagini de socializare, în această dimineață, marți, 2 octombrie. Fotografiile au creat o adevărată isterie în mediul virtual.

Sursele au indicat că respectivele fotografii ar fi fost făcute în județul Bihor, iar pâinea ar fi produsă de societatea Vital Produs SRL, producătoare a mărcii Pită de Lugaș, scrie Realitateadeoradea.net.

Pe pliantul plasat în pungă apare textul: „Apără copiii României! Apără căsătoria dintre un bărbat și o femeie! Apără România de mâine! VINO LA REFENDUM! VOTEAZĂ „DA” pentru definirea în Constituție a căsătoriei dintre un bărbat și o femeie. 6-7 octombrie 2108, Să fim 6.000.000 la VOT! Doar așa ne apărăm copiii.”

15 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Felicitari pentru metoda!

  2. Stef Răspunde

    Pentru cei ce au inca obloane in fata ochilor, si ceata pe creier.

    Adevarata miza a referendumului este modificarea Constitutiei astfel incat sa-i permita lui dragnea (asa cu litere mici) sa candideze la prezidentiale in 2020.
    Ganditi-va de ce le este atat de important acest referendum, de sunt in stare sa-l organizeze pe doua zile, respectiv folosesc orice tertip, doar doar se vor strange 6 milioane de voturi si atunci vor declara referendumul valid, iar sa obtina mai multe voturi pentru, va fi pentru ei o formalitate.
    Intre cele doua zile exista si o noapte, cand se pot intampla multe lucruri ciudate.
    Poate ne trezim la realitate dupa 30 de ani de furt si minciuna.

  3. HBC Răspunde

    PUTETI MULTUMI LA BISERICA OCULTA ROMANA !!!!!

  4. cetatean Răspunde

    Daca nu stiti care este diferenta dintre o problema nationala si una politica mai bine nu comentati nimic si documentati-va. Referendumul este o problema nationala in care poporul decide o anumita schimbare constitutionala. Mai bine cititi art.48 care urmeaza sa fie modificat si mergeti sa votati.

    • Rodica Răspunde

      Cred ca tu nu cunosti diferenta ; pe buletinul de vot ar urma sa se scrie daca suntem de acord cu modificarea constitutiei , fara a se face referire la articolul respectiv ! De regula un referendum este o problema nationala cu implicatii politice , iar daca nu s-ar urmari ceva ….necurat -marca Dragnea- n-ar fi o formulare atat de ambigua pe buletinele de vot ! Nimeni n-ar fi contestat daca se trecea clar articolul din constitutie pentru care se cere modificarea sau daca gaseau (atatia specialisti in civil si penal) o formulare care sa nu lase loc de interpretari !

  5. cizmaru Răspunde

    cetatean ia spune cind sa votat in parlament cum sa fie scimbat constitutia cum ii pusa intrebarea in referendum daca dupa tine familia este compusa din un barbat si o femeie inseamna ca copii nu mai fac parte din familie si pot fi luati de o.n.g.fara probleme ca numai fac parte din familie la acest lucru a atras atentia si U.D.M.R.DACA VRETI SAVA DATI COPII ALTORA SAU NEPOTI MERGETI LA VOT

    • Rodica Răspunde

      Scuze , dar ai scris ca o …cizma ( la ortografie ma refer) . Cred ca numai tu ai inteles ce-ai vrut sa exprimi!

  6. Alex Răspunde

    Daca cantitatea de paine vanduta i-a crescut atunci nota 10 pentru reclama. In ce priveste intarirea familiei traditionale eu vad cu totul alte moduri: un loc de munca stabil, niste salarii decente, conditii bune de crestere si educare a copiilor, acces facil la procurarea unei locuinte, etc. Oare daca i-am pune pe cetateni sa aleaga intre cele de mai sus si casatoria dintre un barbat si o femeie ce ar vota?

  7. Nicolas Răspunde

    Da cizmare ai dreptate, dacă nu mergem la vot copiii vor rămâne în familie iar cei din instituții vor avea marea șansă să fie adoptați de noua familie părinte 1 ghiță părinte 2 ion

  8. A Răspunde

    sa mancati m**e unsa pe painea asta !!!

  9. Om Răspunde

    Zice cineva mai sus:,,Adevarata miza a referendumului este modificarea Constitutiei astfel incat sa-i permita lui dragnea (asa cu litere mici) sa candideze la prezidentiale in 2020., Si ce???? N-are decat, pentru ca, oricum o sa candideze degeaba. In schimb, o sa va placa sa vedeti pe strada, pe banci in parcuri, in scoli si peste tot, barbati sarutandu-se gretos, femei lingandu-se , scarbosenii cu hamuri si pene plimbandu-se in parade gay pe strazi, baruri de gay aparand in timp ca ciupercile? Barbati machiati nenatural venind la gradinite luandu-si copiii infiati, cica spre binele lor? Cine apara dreptul acestui copil, care poate, nu vrea sa creasca intre doi dezaxati? Aa, si cine zice ca nu e cazul inca,, se inseala, pentru ca in timp, tot raul se inmulteste. Nu lasati tara sa mearga intr-o directie gresita pentru niste amarati de politicieni despre care, chiar daca ajung sau nu in functii datorita modificarilor din constitutie, in cativa ani, nimeni nu va mai vorbi.

    • Alt om Răspunde

      Da omule ,ăsta-i un punct de vedere.Punctul meu de vedere este că şi aceşti gay sunt creaţia lui Dumnezeu.Să mă revolt eu împotriva creaţiei lui mi se pare o impietate.Ciudaţi mai sunt oameni:odată se pretind credincioşi pe urmă îl contestă pe Creator.

  10. Garuboz Răspunde

    Ma suster udmr nu atrage nimic decat propiul interes iredentisto-hortist ai inteles ma

  11. y Răspunde

    Mareee minuneee! Protecția Consumatorilor Bihor știa ce trebuie să facă. Sper ca popa ortodox va deconta amenda. Așa s-ar cade.
    https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/ce-a-patit-proprietarul-brutariei-care-a-bagat-pliante-pro-referendum-in-pungile-cu-paine.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.